Dule Bajkom 1 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu Transalp '94 (sa klasičnom bravom) i dva kofera Givi (monokey system) od 46 ili možda, čak i od 52 litara zapremine, ali sam izgubio ključeve od njih... Može li neko da mi kaže da li postoji mogućnost da nekako napravim nove ključeve i za motor i za kofere? Čuo sam da se rade prema bravi... I motor i koferi su trenutno u stanju ''zaključano''... Pozdrav svima i hvala unapred, Dule Bajkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za motor znam sigurno da mogu..za kofere ne znam..morash da nadjesh nekog autobravara..meni je radio neki Bobi kod picerije Orao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za nekoga u Zemunu..., ali ni za njega ne znam tačno gde je! Možeš li neki kontakt da mi daš od tog Bobija? Hvala druže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan U loznici ima čovek kome doneseš bravu a on ti napravi ključ ...malo ti podaleko ali pošto su brave?Ja mogu da ti ih otvorim ali posle toga moraš da ih menjaš...! Drug moj, budi samo malo precizniji... Koju bravu treba da nosim za Loznicu - od motora ili od kofera? Predpostavljam da je od motora... Malko je daleko..., a? A, brave od kofera i sam predpostavljam da neko može da ih otvori, a ja treba naknadno da ih menjam... Mogao bi da mi pomogneš oko toga... Gde si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan logično da se brava kofera skida iznutra a da bi isti otvorio , treba neko kvalifkovan da je izčešljari. ne znam jel postoji uslov za bravu motora ali to sve možeš uraditi u bgd. mom drugaru (čovek u godinama) se već nekoliko puta dešavalo da zalupi auto sa ključem unutra. obrne telefon, dođe lik i otlključa očas al i naplati veselje. ako oba kofera otvara isti ključ, dovoljna ti je jedna brava da se otključa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jul 20, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti naprave po bravi u Zemunu ulica 22. oktobra. Kad ides od Hotela Jugoslavija kad udjes u ulicu nekih 100m sa desne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je to baš taj lik kojeg spominje thelord (zvao sam mog senilnog drugara, nema tel broj ali spominje istu ulicu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Bulevaru Mislim da je preko puta pijace Đeram zove se Elezović. Ili kod Depo-a auto bravar Miško. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auto Bravar Ristić Zemun 11080, 22. oktobar 16 auto bravar ristić tel 011-2-197-337 011-2-197-807 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, hvala svima što ste se javili i dali savete i telefone... Od sutra pre podne krećem u ''lov'' na bravara... Javiću popodne gde sam i koga našao i šta ko nudi. Neka ostane i za druge..., zlu ne trabalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan još samo ako objasniš kako ti je bajk u profilu "ono" a petljaš sa "ovim" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6340 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Za Elezovica znam da izlaze na teren i da nisu jeftini. Znam i da mogu da naprave kljuc po bravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan još samo ako objasniš kako ti je bajk u profilu "ono" a petljaš sa "ovim" ;D ;D ;D He, he..., vrlo prosto, Super Teneru 750 vozim i to je moj motor, a Transalpa sam uvezo radi dalje prodaje, jer sam naišao na lep primerak, ali eto, izgubih ključ, pa, se sad zajebavam sa tim... U stvari, kako si počeo da primećuješ, još ćeš mi postaviti i pitanje - uvezo ili ''uvezo'', čim ti fali ključ??? Legalno sam ga uvezo i imam sve papire..., ali sam malko postao senilan, pa, ne znam gde sam ostavio ključeve kad sam ga poslednji put parkirao... Čisto da te predupredim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jul 22, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce ti traziti saobracajnu za otvaranje brave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se čuo sa Ristićem iz Zemuna... Cena je 2.000 dinara za narezivanje, a u Hondi su mi tražili 1.000 dinara za ključ...! Čisto da se znaju cene..., ako nekom još bude, za nesreću, ustrebalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce ti traziti saobracajnu za otvaranje brave. Da, pomislio sam i na tu mogućnost... Da dokažem da nije kraden... Poneću im kompletnu dokumentaciju koju imam uz motor..., pošto mi još nije registrovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan He, he..., vrlo prosto, Super Teneru 750 vozim i to je moj motor, a Transalpa sam uvezo radi dalje prodaje, jer sam naišao na lep primerak, ali eto, izgubih ključ, pa, se sad zajebavam sa tim... majook, pitanje je bilo samo jel to proširuješ vidike ili menjaš nekakav tabor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 22, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Bravarska radnja JODIPA Sarajevska 44 (u pasažu) 064/110-7435 011/3619-198 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gojko, zmaj si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan He, he..., vrlo prosto, Super Teneru 750 vozim i to je moj motor, a Transalpa sam uvezo radi dalje prodaje, jer sam naišao na lep primerak, ali eto, izgubih ključ, pa, se sad zajebavam sa tim... majook, pitanje je bilo samo jel to proširuješ vidike ili menjaš nekakav tabor A, na to ti pucaš... ;D ;D ;D Nikad se ne zna... Trandža izgleda odlično, a i malko je manji od Jamajke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...