Iceman 0 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu MTR, velicina M-58cm, nova nosena samo jednom, cena 60 € Rukavice MADHEAD,nove samo isprobane, velicina L, cena 50€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako si u bg ja nudim 30 za rukavice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iceman 0 Napisano Jul 29, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U Bg-u sam. Ne moze ispod 4500 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iceman 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je da ista u luisu 29 evra. MTR S-6 model , jel to kao tvoja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je u luisu 50e nova a rukavice 30 kolko znadem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 16, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je u luisu 50e nova a rukavice 30 kolko znadem Upravo tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iceman 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je da ista u luisu 29 evra. MTR S-6 model , jel to kao tvoja? Mogao bi malo bolje da procitas sta pise pre nego sto to izneses u javnost da ne ispadnes glup. Kaciga je kostala 50e na snizenju u Louisu a rukavice 40e. Tebi ako se ne svidjaju cene lepo skokni do Louisa, protegni noge i izaberi sta ti se svidja ako uopste nadjes velicinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako iceman..pitao sam da li je taj model nisi odgovorio..jel bi je prodao za 50e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iceman 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako iceman..pitao sam da li je taj model nisi odgovorio..jel bi je prodao za 50e? Mtr s6 je model. Moze za 50 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ova? Prospekt za avgust 2009. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan nije ta ta ima tamni vizir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4939 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nije ta, kad se pogleda beste nr(sifra proizvoda) u luisu ispadne da uopste nema te od 30e(zato sto je jelte rasprodaja pa su sve otisle) i ta od 30e je dupe bele boje, ova plava(ima i siva sa istom sarom) je 50evra. Pustite coveka da ceni koliko hoce, i sve pitajte privatno, ovo mi malo izgleda kao spustanje cene i kapiram zasto je covek popizdeo Ima nas narod izreku `U Solunu dinar somun,do Soluna 100 somuna` ili zvati Sekulu, sacekati jedno nedelju-dve, platiti post-express i nadati se da ste uboli kacigu koja vam odgovara ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...