Laki TC 14 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju Yamahu TDM 850 iz 1991 godine, na satu piše 37000, gume su dobre, lanac dobar, od opreme izduv 2u1 DPM, i kofer 42 l sa givi nosačem. Ovih dana ću staviti nove emulzione tube u karburatore tako da će i potrošnja biti svedena na minimum. Servis sam uradio pre nekih 2000 km. Motor lepo radi i u fabričkim je bojama, neogreban, crn. Slikaću ga detaljnije ovih dana, ali zasad evo jedna slika otpozadi . Stigao drugi motor, nema potrebe da TDM čuči u garaži, zato ako ima zainteresovanih,1800 eura. Bez zamene. Motor je ocarinjen na moje ime. PS: Motoru ništa ne fali, nema skrivene mane, a ako je nekom cena mala, može slobodno da plati više. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oglas stavljam na pauzu nedelju da ponovo razmislim. Ozbiljno planiram da batalim motor na neko vreme pa je zato i cena takva. Nije mi do isterivanja neke cifre. Juče sam mu naštelovao karburatore i stavio nove tube. Radi ko sat. Javljam za nedelju dana šta sam odlučio, do tada.... Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oglas ponovo aktuelan, sutra sveže slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jul 28, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor prede ko mače, ove emulzione tube su čudo... A evo i slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1700 evra!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li prodao kofer? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam prodao kofer, čekam kupca, pa ako mi jako spusti cenu ja ću mu skinuti kofer i nosač i onda prodati tebi, taman da ne budem baš jako u buli... Može?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da od ovoga ne moze jeftinije.... Znači cena je bez kofera i nosača... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 6, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A kofer? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan I kofer, nego šta...Pa moram da smišljam akcije, kada je Igor zabranio smajlije i aktuelno, a padne mi oglas brzo na petu stranu, pa onda šta ćeš spuštaš cenu da bi bio AKTUELAN. Bez sve šale, mislim da za ovaj motor je stvarno džaba, ali opet džaba kada ljudi nemaju lovu...Svi dolaze i hvale motor, ko da ja ne znam da je dobar, a niko pare da izvadi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 6, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da oglas ostane pri vrhu... ;D A da li bi prodao samo kofer? I ako bi, pošto? Na to sam mislio ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam već kupca za kofer i nosač... Samo za motor nemam kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zizu74 0 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Dokle treba da se putuje kako bi se pogledala ta masinica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne gori mi pod nogama, ne interesuje me, vraćam na staro, 1800 evra, pa ko voli....0644881230 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan pametno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan DA LI MOGUCE DA SE OVO JOS NIJE PRODALO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguće prijatelju, možeš taman da kažeš kakav je motor da ljudi znaju šta propuštaju...Ali nema veze otičiće, ne brinem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedan pokušaj animiranja potencijalnih kupaca kojih ustvari nema, cena za motor kakav se vidi na slikama fiksno 1650 eura. Ja mislim da je više nego korektno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukimoto 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bezanijska Kosa Beograd Motocikl: BMW 1100 gs Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju i kod mene ista situacija,izgleda i kad i bih poklonili ljudima ma bi bio skup prenos ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan MOZE OVO SA SLIKE I 300 STRANIH Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Njet imam već dva motora... Bez zamene.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor kao stvoren za mene,samo nema kesa ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da cu ja do kraja Afriku u oglase... Ne mogu da jasem dva motora isovremeno, evo danas sam probao i nikako ne mogu da sednem na oba odjednom, mozda da je Afrika niza malo :-\, ovako mi stalno jedan guz viši od drugog... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39512.0 i koliko trazis europskih valuta ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne vredi brate, moram da prodam motor, ovo nije normalno, uopšte nisam očekivao da neću prodati tdm-a i to odmah. Prodajem ga već mesec dana, svi zovu i kao brate kad bi imao keš kupio bi. Pa i ja kad bi imao keš ne bi ga prodavao, to je bar jasno. Ako ga ne prodam do početka septembra biće baš čupavo, ali nije tu cena u pitanju, ljudi nemaju lovu i to ti je to... Gledam oglase, sve se isti motori vrte, niko ništa ne prodaje, jedino Joca valja Afrike, za to se uvek ima...ali Afrika mi je poslednja solucija za prodaju...posebno što je sve manja ponuda istih, ko je kupio šteka i obilazi kontinente...hm, hm, hm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...