Zokki 32 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dobio informaciju da je noćas oko 02h u povratku sa skupa, Goran Kovačić vozeći Yamaha skuter 250 (ne znam tačno koji) imao udes-pad na mostu. Pošto je operisan u Pančevu pretpostavljam da je pao na mostu na izlazu iz Pančeva, a potom je prebačen u Beograd gde je operisan još 2 ili 3 puta. Imam samo šture informacije da je sav polomljen a da je Goranova supruga noćas pozvana da prepozna neko telo i po duksu je ustanovljeno da nije Goran, ali je definitivno neki motorista noćas poginuo :'(. Ako neko zna nešto više, ili je video Goranov udes neka napiše jer kum i supruga ne znaju ništa i preko mene mole za bilo kakvu informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Jul 19, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ernesto i ja..kad smo stizali u Panchevo to je bilo hmmm ja mislim oko 21h...videli smo udes na mostu...ali nismo videli motor nigde. Hitna pomoc je bila tu, i stavljali su choveka na nosila... bio je u plavom shorcu i predpostavljam nekoj majci (bila je iscepana skroz) . Stajali smo relativno blizu, par metara mozda...delovao mi je svesno ali ne bash pokretno... Mislili smo da je peshak koga su ga udarila kola...Neki beli auto je bio tu i 2 devojke koje su neshto objashnjavale policiji... To je ono shto sam ja videla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, mislim da je to nešto drugo jer je Goran vozio maxi skuter-baš veliki koji je dosta uočljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1589 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 2042 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je citit 'Poison girl' iz druge teme: sinoć oko 23h sam prošla raskirsnicu Braće Jovanovića i Svetog Save dok je u toku bio uviđaj zeleni motor (rekla bih ninja) i isčupan iz zemlje znak, kaciga 10ak metara od motora ukoliko iko ima neke informacije neka obavesti oko 23:30 kad sam izlazila sa šivenja, javljaju na prijemno da stiže motorista koji se slupao na mostu, čula sam da je u svesnom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Taj oko 21 h je poremeceni covek koji se bacio pod auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sto je Poison girl isla na usivanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan A sto je Poison girl isla na usivanje? jer je smotanica pala i isekla bradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sto je Poison girl isla na usivanje? jer je smotanica pala i isekla bradu Malopre nadjoh na drugoj temi... pa sledeci put popi nesto pre nego krenes, greota da se saplices... ;D ;D ;D ;D Ajd, pa da zaraste sto pre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Malopre nadjoh na drugoj temi... pa sledeci put popi nesto pre nego krenes, greota da se saplices... ;D ;D ;D ;D Ajd, pa da zaraste sto pre... hvala, uvodi se pravilo pešeci ne smeju trezni na skup inače nisam sigurna da li da shvatam kao kompliment što ne veruji (misle da nisam smotana) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Ernesto i ja..kad smo stizali u Panchevo to je bilo hmmm ja mislim oko 21h...videli smo udes na mostu...ali nismo videli motor nigde. Hitna pomoc je bila tu, i stavljali su choveka na nosila... bio je u plavom shorcu i predpostavljam nekoj majci (bila je iscepana skroz) . Stajali smo relativno blizu, par metara mozda...delovao mi je svesno ali ne bash pokretno... Mislili smo da je peshak koga su ga udarila kola...Neki beli auto je bio tu i 2 devojke koje su neshto objashnjavale policiji... To je ono shto sam ja videla... upravu je Zema, taj nema veze sa skupom ali se tokom noći dogodilo više padova (2 u okolini tamiškog mosta), koliko sam uspela da saznam niko nije poginuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malopre nadjoh na drugoj temi... pa sledeci put popi nesto pre nego krenes, greota da se saplices... ;D ;D ;D ;D Ajd, pa da zaraste sto pre... hvala, uvodi se pravilo pešeci ne smeju trezni na skup inače nisam sigurna da li da shvatam kao kompliment što ne veruji (misle da nisam smotana) Ufff, ne znam, zakomplikovano je to... Ma, shvataj kao kompliment, to ti je bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, ne znam, zakomplikovano je to... Ma, shvataj kao kompliment, to ti je bolje... imam novo opravdanje - tukla sam se ;D u petak mi skidaju konce @Zokki javi šta je s Goranom - ovde ga nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo opet šture inforamcije.. Zajednički kum se čuo sa njim telefonom, ali Goran nije mogao potanko da ispriča jer je supruga bila pored njega, pa valjda da je ne traumira dodatno. Kaže da se ne seća najbolje, ali da se zakucao u neki zid pa sam ubeđen da je imao kacigu jer glavu nije povredio, ali su mu obe noge u maleru i izgleda da su operacije prošle kako treba. Zvaću kuma danas ako će ići kod njega u boilnicu pa da idemo zajedno, a ako ne, gušiću ga večeras da mi sve detaljno prepriča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan citat iz današnjeg "Pančevca" 19.jula u 3 sata na osamnaestom kilometru starog puta Pančevo-Beograd. Usled prebrze vožnje i brzine neprilagođene stanju puta i uslovima saobraćaja Goran K. Iz Beograda izgubio je kontrolu nad motocikl, pao na asfalt i teško se povredio. Nakon što mu je ukazana pomoć u Opštoj bolnici, on je prebačen u beogradski urgentni centar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je to definitivno mada, na žalost, nisam čuo šta je bilo iz prve ruke. Ono što mi kum reče, biće da je Goran (kako sam reče) malo popio a nisam siguran koja je to količina..... Nadam se samo da nije to uzrok pada, ali, najbitnije je da se oporavlja i da nikog drugog nije ugrozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...