Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo motociklista na Ibarskoj magistrali :( (19.07.2009)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 210 postova

Vozač skutera, nekog većeg, srebrnog, poginuo je večeras na Ibarskoj magistrali. Nemam tačne podatke, ljudi koji su se vozili sa njim u grupi od 3 motora (a u povratku sa trka u Kraljevu) kažu da se zvao Mile, da je sa Petlovog brda ili iz Žarkova, star 43 godine. Ne znam više detalja, nisam imao srca da maltretiram ljude koji su bili vidno potreseni.

Mesto nesreće je nešto pre onog podzemnog prolaza ispod magistrale, ne znam tačno koje je selo u pitanju. Možda nekih 2 km pre Motela Era...

Ja sam naišao oko 19:30 što znači da se nesreća dogodila bar 20min ranije jer sam obišao oko 3 km kolone.

Udario je u levu stranu belog Peugeot-a 206 valjevskih tablica čiji je vozač vršio polukružno (!!!) preko pune linije ne videvši 3 motocikla kako se približavaju. Jedan od 3 je, kako kaže, jedva izbegao da i sam udari u automobil a drugi je zakačio rezervni točak koji se sa Peugeot-a otpao od udarca. I on je jedva ostao na točkovima.

Izvinite što ne znam više detalja i što nisam imao snage da fotografišem  :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Jao strasno ljudi, strasno pa stalno nas ubijaju........ovde u Novom Sadu je juce moj jako dobar prijatelj Maric Zoran zvani Marens..imao tesku nesrecu na raskrsnici u Temerinskoj ulici kod odvajanja za metalni most..kod Cubike......nemam nikakve informacije osim da ga je neko isekao i da je u teskom stanju......molim da ako neko zna neku imformaciju sta se desilo i kako da mi kaze jer ceo dan nemogu doci do informacija....

• Zainteresovan, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder

Jezivo!

Sad je bilo na studiu B, strašna slika.Leš krupnog  muškarca leži na putu pokriven belim čaršavom a vire mu ruke i noge.

I sve mi je teže, što više upoznajem divnih ljudi - bajkera, i  kad tako vidim,

pa počnem da nagađam ko je u pitanju,jer ne jave odmah identitet.

Strašno - saučešće :(

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

strasno....:(

bas danas sam bio u drazevci u vidim da je ceo saobracaj bio preusmeren sa ibarske tuda....:(

saucesce

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Prijatelji sad na vestima momak poginuop na Suzukiju Rizzla...negde na ibarskoj ili u tom kraju nisam stigao videti......sta je ovo ljudi??

• Zainteresovan, 655 postova

I ja dok sam se danas/veceras vracao iz Kv bila je uzasna guzva na Ibarskoj, samo sam molio Boga da veceras ne bude ovakvih tema na ovom nasem forumu ali ne vredi nazalost  :'( :'(

presede mi danasnji dan  :( 

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Oko 18,45 časova, u Vraniću, na Ibarskoj magistrali, došlo je do saobraćajne nezgode izmedju PMV marke Pugeot 206, VA reg. oznaka, kojim je upravljao P.P.(1966) iz Beograda i motocikla marke Pijadjo Gilera 500, BG reg. oznaka, kojim je upravljao Matović Miodrag (1965).

• U prolazu, 55 postova

na zalost prosao sam par minuta posle nesrece, vracajuci se sa zlatibora kolima, tri motora na jednom motoru je bio i suvozac, obisli su me mozda kilometar pre nesrece, vozili su korektno obilazeci kolonu gde je moglo, kolona je isla oko 60 do 70 km a oni mozda 80 do 90,  obilazeci kada je bilo moguce bez rizicnih preticanja, beli pezo je hteo da se ukljuci ili da napravi polukruzno motor je direktno udario u leva vrata pezoa,

poginuo je covek na pravdi boga ponovo tudjom greskom, nisam mogao da slikam, ni da bilo sta suvislo napisem sinoc kada sam stigao, evo i sad se tresem kad mi se vrate slike kako lezi na putu.

sacucesce porodici i prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja