pantah 41 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je upravo u toku skup u Pančevu nije na odmet da obavestim. Naleteo sam na onaj čuveni ekstra klizavi beli asfalt kod prvog semafora od mosta na Tamišu. Vozio sam laganeze i maksimalno opušten, tako da sam bio duplo iznenađen kada mi je pri kočenju sa jednim prstom (više smanjenju brzine) proklizao i zalepršao prednji točak. Što nisam pao je čista sreća i nimalo umeća. Dešavanje je bilo brže od moje sposobnosti da brzo pomeram prst na kočnici, Uspeo sam da iz tri-četri koč-koč-koč akcije nekako zaustavim motor (samo 350 kg samnom), al sam posle morao da se častim sa pivom. I još jednim pivom. U stvari i sa još jednim pivom (doooobro ono mesto "Acin ranč" na starom putu za BG). Za tu rakrsnicu "znam" da je nezgodna po kiši al me je sad baš izštrecala po suvom i pretoplom vremenu. Inače čini mi se da je takva podloga dosta česta u Pančevu, pa pripazite na defileu kad ponekad kolona naglo cima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je upravo u toku skup u Pančevu nije na odmet da obavestim. Naleteo sam na onaj čuveni ekstra klizavi beli asfalt kod prvog semafora od mosta na Tamišu. Vozio sam laganeze i maksimalno opušten, tako da sam bio duplo iznenađen kada mi je pri kočenju sa jednim prstom (više smanjenju brzine) proklizao i zalepršao prednji točak. Što nisam pao je čista sreća i nimalo umeća. Dešavanje je bilo brže od moje sposobnosti da brzo pomeram prst na kočnici, Uspeo sam da iz tri-četri koč-koč-koč akcije nekako zaustavim motor (samo 350 kg samnom), al sam posle morao da se častim sa pivom. I još jednim pivom. U stvari i sa još jednim pivom (doooobro ono mesto "Acin ranč" na starom putu za BG). Za tu rakrsnicu "znam" da je nezgodna po kiši al me je sad baš izštrecala po suvom i pretoplom vremenu. Inače čini mi se da je takva podloga dosta česta u Pančevu, pa pripazite na defileu kad ponekad kolona naglo cima. Ne bih se složio da je čista sreća, već da si datom trenutku krajnje pravilno odreagovao, što je posledica iskustva i znanja. Neko bi samo zabo kočnicu i poljubio asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ima po pancevu "zanimljive" podloge, na prvom mestu klizave same po sebi, a cesto se nadje i ulja i kolotraga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Eh da je samo Pančevo. Ceo potez od recimo Kovačice do Pančeva je po kiši klizaviji od leda. A u Kikindi sam dva puta lepršao na istom mestu. Pre par godina vidim jednu baaaš anako lepu kuću i rešim da stzanem da je slikam. I normaaalno jedva stanem koliko je bilo klizavo - ruke i noge na sve strane. Kada sam pregledao slike ispadne da je baš ova bila loša (valjda su mi se još tresle ruke). Uglavnom ove godine vozam se po Kekedu i vidim istu kuću. Uuu, rekoh sebi, baš je lepa, mogao bih da je slikam. Deja vu. Evo je, čisto da ne morate i vi da kočite da bi je slikali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan sinoć oko 23h sam prošla raskirsnicu Braće Jovanovića i Svetog Save dok je u toku bio uviđaj zeleni motor (rekla bih ninja) i isčupan iz zemlje znak, kaciga 10ak metara od motora ukoliko iko ima neke informacije neka obavesti oko 23:30 kad sam izlazila sa šivenja, javljaju na prijemno da stiže motorista koji se slupao na mostu, čula sam da je u svesnom stanju... inače juče je u par navrata padala kiša ali ne u čitavom Pančevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Jul 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan sinoć oko 23h sam prošla raskirsnicu Braće Jovanovića i Svetog Save dok je u toku bio uviđaj zeleni motor (rekla bih ninja) i isčupan iz zemlje znak, kaciga 10ak metara od motora ukoliko iko ima neke informacije neka obavesti oko 23:30 kad sam izlazila sa šivenja, javljaju na prijemno da stiže motorista koji se slupao na mostu, čula sam da je u svesnom stanju... inače juče je u par navrata padala kiša ali ne u čitavom Pančevu Uhhh,strasno. Znaci ipak nisam pogrijesio sto sam juce isao na skup u Vlasenicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...