Jump to content

Moto Zajednica

Klizavo u Pančevu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 204 postova

Obzirom da je upravo u toku skup u Pančevu nije na odmet da obavestim.

Naleteo sam na onaj čuveni ekstra klizavi beli asfalt kod prvog semafora od mosta na Tamišu. Vozio sam laganeze i maksimalno opušten, tako da sam bio duplo iznenađen kada mi je pri kočenju sa jednim prstom (više smanjenju brzine) proklizao i zalepršao prednji točak. Što nisam pao je čista sreća i nimalo umeća. Dešavanje je bilo brže od moje sposobnosti da brzo pomeram prst na kočnici, Uspeo sam da iz tri-četri koč-koč-koč akcije nekako zaustavim motor (samo 350 kg samnom), al sam posle morao da se častim sa pivom. I još jednim pivom. U stvari i sa još jednim pivom (doooobro ono mesto "Acin ranč" na starom putu za BG).

Za tu rakrsnicu "znam" da je nezgodna po kiši al me je sad baš izštrecala po suvom i pretoplom vremenu. Inače čini mi se da je takva podloga dosta česta u Pančevu, pa pripazite na defileu kad ponekad kolona naglo cima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Obzirom da je upravo u toku skup u Pančevu nije na odmet da obavestim.

Naleteo sam na onaj čuveni ekstra klizavi beli asfalt kod prvog semafora od mosta na Tamišu. Vozio sam laganeze i maksimalno opušten, tako da sam bio duplo iznenađen kada mi je pri kočenju sa jednim prstom (više smanjenju brzine) proklizao i zalepršao prednji točak. Što nisam pao je čista sreća i nimalo umeća. Dešavanje je bilo brže od moje sposobnosti da brzo pomeram prst na kočnici, Uspeo sam da iz tri-četri koč-koč-koč akcije nekako zaustavim motor (samo 350 kg samnom), al sam posle morao da se častim sa pivom. I još jednim pivom. U stvari i sa još jednim pivom (doooobro ono mesto "Acin ranč" na starom putu za BG).

Za tu rakrsnicu "znam" da je nezgodna po kiši al me je sad baš izštrecala po suvom i pretoplom vremenu. Inače čini mi se da je takva podloga dosta česta u Pančevu, pa pripazite na defileu kad ponekad kolona naglo cima.

Ne bih se složio da je čista sreća, već da si datom trenutku krajnje pravilno odreagovao, što je posledica iskustva i znanja. Neko bi samo zabo kočnicu i poljubio asfalt  ;)

• Svrati ponekad, 204 postova

Eh da je samo Pančevo. Ceo potez od recimo Kovačice do Pančeva je po kiši klizaviji od leda.

A u Kikindi sam dva puta lepršao na istom mestu. Pre par godina vidim jednu baaaš anako lepu kuću i rešim da stzanem da je slikam. I normaaalno jedva stanem koliko je bilo klizavo - ruke i noge na sve strane. Kada sam pregledao slike ispadne da je baš ova bila loša (valjda su mi se još tresle ruke). Uglavnom ove godine vozam se po Kekedu i vidim istu kuću. Uuu, rekoh sebi, baš je lepa, mogao bih da je slikam. Deja vu.

Evo je, čisto da ne morate i vi da kočite da bi je slikali  :D

post-1762-128790423391_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu!

sinoć oko 23h sam prošla raskirsnicu Braće Jovanovića i Svetog Save dok je u toku bio uviđaj

zeleni motor (rekla bih ninja) i isčupan iz zemlje znak, kaciga 10ak metara od motora

ukoliko iko ima neke informacije neka obavesti

oko 23:30 kad sam izlazila sa šivenja, javljaju na prijemno da stiže motorista koji se slupao na mostu, čula sam da je u svesnom stanju...

inače juče je u par navrata padala kiša ali ne u čitavom Pančevu

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

sinoć oko 23h sam prošla raskirsnicu Braće Jovanovića i Svetog Save dok je u toku bio uviđaj

zeleni motor (rekla bih ninja) i isčupan iz zemlje znak, kaciga 10ak metara od motora

ukoliko iko ima neke informacije neka obavesti

oko 23:30 kad sam izlazila sa šivenja, javljaju na prijemno da stiže motorista koji se slupao na mostu, čula sam da je u svesnom stanju...

inače juče je u par navrata padala kiša ali ne u čitavom Pančevu

Uhhh,strasno. :(  Znaci ipak nisam pogrijesio sto sam juce isao na skup u Vlasenicu. ;)8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja