test 1 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja kombinacija ti je da otvoris masinu ,po mogucnosti sam ako se imalo razumijes to ti nece biti neki problem ,onda poneses kod majstora da vidi sta je i nadjes taj dio polovan ili eventualno ako je neka sitnica uzmes nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=38557.msg575882#msg575882 date=1248120947] Najbolja kombinacija ti je da otvoris masinu ,po mogucnosti sam ako se imalo razumijes to ti nece biti neki problem ,onda poneses kod majstora da vidi sta je i nadjes taj dio polovan ili eventualno ako je neka sitnica uzmes nov. Druže ,jedno je otvoriti automobilski agregat ( skineš glavu i karter i sve na izvolte ) a drugo agregat motorcikla i ko nije imao priliku da se sretne sa tim i ne bi mu preporučio . ja sam rekao da otvori masinu sam ako se razumije u to ili bolje receno ako je to nekada gledao ili radio. po meni je jednostavnije skinuti masinu sa motora nego auta ,doduse sa autom nisam imao iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan znam da 4 cilindricni motor i da je duplo teze skinuti ga i otvoriti nego moj ali mislim da to nije bas toliko tesko i da ne treba neki vanzemaljski alat.ali vjerovatno iimas drugo misljenje vjerovatno i vise iskustva od mene tako da nema sta da se raspraljamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem rastaviti, dok je sastavljanje druga prica mada dati majstoru 150e za taj posao nije nista s obzirom da set dihtunga toliko kosta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Radilica YZF600R Thundercat Pokazi sve ostale oglase od korisnika brmotors Prodajem polovnu ispravnu radilicu sa ležajevima i klipnjačama Cena: (EUR) 350 Kontakt: brmotors 063520249 Grad: Bečej E-mail: keringer@stcable.co.yu Milsim da ce ti ovo dobro doci ako je radilica,pozdrav komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da sam ovaj motor vec video na forumu. http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Do-750-ccm/Yamaha-yzf-600-thundercat/946364 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2500 cena al ces nekog da usrecis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja znam agregat je uradjen, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen agregat 600 e kod Saleta iz B.Crkve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...