Funduk 29 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo doslo godisnje ciscenje garaze i u nekom krsu nadjem svoj nekadasnji plovak izvadjen iz zguzvanog rezervoara ER5 kawe sa sve kablovima i dzekovima Ako nekome treba nek se javi na pm ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam... il neću za DŽ da me ne bije maler... Odavno tražim plovak za moju "krawu"... ovaj stari me često vara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam... il neću za DŽ da me ne bije maler... Odavno tražim plovak za moju "krawu"... ovaj stari me često vara... Gdje si Brate po maleru za DZ. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Prvi sam se javio Funduku. (pp) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast clanu,lep gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima sto slike nisam stavio ,nisam mogao jer sam morao poslovno u Hrvatsku ,zato evo sada koga zanima nek se javi . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Squirrel se prvi javio ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se javio prvi Funduku na pm a i na fejsbuk. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem... isti na mojoj desetci... :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti ga uzmi ga,234tj49tgjmom2g405305404353 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta znače ti brojevi... ??? predpostavljam da se ljutiš... ali je moj plovak zaista isti... evo upravo sam ga uslikao da ne bude prevare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmi ga. Prvi sam se javio jer mi treba za atv, al nije identican. Mogli bi da se namseti... Al neka, eto ga tebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ok.. hvala što mi ustupaš prvenstvo... ako se nađemo negde na skupu plaćam piće... važi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...