kobra 152 Napisano Jul 16, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da se svim pohvalim da sam kupio kacigu NOLAN N62, replica Marko Melandri. Extra je udobna, i funkcionalna, ima dobru ventilaciju, vizir se lako skida. Uzeo sam i antifog za vizir.Evo malo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, bas je lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Gde si je kupio i koliko te je kostala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 17, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan U jbt... ne verujem da vidim ovako lepu nolanku. Svaka cast i da te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan brate srbine sto ovu americku grafiku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan lepa kaciga, da je uzdravlje nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 17, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Kupio sam je iza hotela Bristol u Karadjordjevoj ulici u radnji Motoring, kostala me je 18.800,00 + 1.650,00 za antifog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Gde si i posto uzeo antifog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Gde si i posto uzeo antifog ? Zakasnio sam 1 minut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 17, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Gde si i posto uzeo antifog ? Zakasnio sam 1 minut. Prati bre akciju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno lep dizajn ali ja je licno nikad ne bih nosio zbog teme stars&stripes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Обзиром на шару, мора да си у'ватио попуст само такав... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Platio je punu cenu. Ako obratite paznju, americka zastava je pocepana, tako da.... nista od popusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Platio je punu cenu. Ako obratite paznju, americka zastava je pocepana, tako da.... nista od popusta. Popust vazi samo kad je spaljena . :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 21, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 25, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan kako ti se pokazala u voznji, je li bucna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 26, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam je jos probao, s obzirom da mi je motor u delovima , ali uskoro ga sklapam pa javljam kakva je kaciga u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno, s' vremena na vreme, proveravaj da li ti je anti fog dobro zategnut i da nema lufta izmedju njega i vizira. Mana svih Nolan kaciga, koje imaju anti fog, je da im se vizir izgrebe od anti foga, jer je isti popustio i ne stoji cvrsto pripijen uz vizir. Govorim ti iz iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 26, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna kaciga svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jul 26, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno, s' vremena na vreme, proveravaj da li ti je anti fog dobro zategnut i da nema lufta izmedju njega i vizira. Mana svih Nolan kaciga, koje imaju anti fog, je da im se vizir izgrebe od anti foga, jer je isti popustio i ne stoji cvrsto pripijen uz vizir. Govorim ti iz iskustva. Namigivanje Primetio sam taj fenomen na više nolanovih modela koji nisu mnogo nošeni. Kako to otkloniti , t.j. kako zateći antifog? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 26, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno, s' vremena na vreme, proveravaj da li ti je anti fog dobro zategnut i da nema lufta izmedju njega i vizira. Mana svih Nolan kaciga, koje imaju anti fog, je da im se vizir izgrebe od anti foga, jer je isti popustio i ne stoji cvrsto pripijen uz vizir. Govorim ti iz iskustva. Hvala puno obraticu paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam taj fenomen na više nolanovih modela koji nisu mnogo nošeni. Kako to otkloniti , t.j. kako zateći antifog? ??? Na spoljasnjoj strani vizira imaju zatezaci (pin lock), okrenes ih u levu ili desnu stranu, nisam siguran u koju, mislim da pise u knjizici koju dobijas uz kacigu. Kod mene se vizir relativno brzo izgrebao, a mislim da mi je pin lock uvek bio dotegnut, izgleda da im nema leka ili ja ne znam za njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...