gmum44 189 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan produzena registracija cena ide dole. a dokle videcemooooooooooooooooooooooooooooooo! A? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel si dao oglas na moto-berza i na polovniautomobili i na mojauto ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan jesam pre neki dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odande ce doci kupac ovde jako malo ljudi gleda oglase... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan primetio sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ZA KES 3300,I TO JE TO!KOMBINACIJA 3500 , KOLA ,SKUTER,ROLERI,SKEJT,TROTINET,250CCM,125CCM,SQT,VIRAGO 250,NE KINA I NE ZASTAVA TJ JUGICI I SLICNO,PO0ZELJAN KES,ALI MOZE I GOTOVINA 3300 EVROVA. DAAAAAA REGISTROVAN DO 10.08.2010.SERVISIRAN REDOVNO GUME NA PROLECE MORAJU DA SE MENJAJU AKO AGRESIVNO VOZITE,I JEDNO DOBRO PRANJE TREBA,LANAC ODLICAN.TO JE TO HVALA NA PAZNJI. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima zamena za alfu 146, 2000 god. 1.9jtd?Ako te zanima javi se,drugara bi interesovalo,pa da ti dam detaljine informacije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan eh da je para... reche necesh kineze i juga,e imam jednu poluraspalu bubu haha shalu na stranu,mislim da je cena vishe nego povolja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan da da imam i ja jednu bubu ali nije poluraspala nego bas dobro izgleda a ima i od golfa cetvorke sedista sa airbegovima samo nerade.Alfa zanimljivo .eto krenulo je ima ponuda LEEEEEEEEEEPOOOOOOOOOOOOO IDEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan shalim se malo,nije ni moja poluraspala,samo joj treba farbanje ,inache odlicna je srecno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan [move] [/move] niko nista ccc, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a zamena za 4 yuga neogovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan [move] ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan opet ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan a da ja spustim cenu ili organizujemo kontra licitaciju?ma neeeeeeeeeeeeeeeeeee 3300 e.zadnja ali stvarno!!!!A BURGMAN MI SE SVIDJA I MALAGUTI. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA [move]4500E[/move] AAAAAAAAAAAHAHAHAHA SALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wencha82 0 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan Vec poceli da fale Gajici??? Motor ti extra izgleda!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane,hvala,fale fale.jbg 8 godina nije malo. ACO STA BI NADJE LI MESTO ZA PARKIRANJE IL DA MENJAM ZA MALAGUTIJA? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scipio 0 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi koliko odmah, pakuj mi za poneti, al' ga nemam kud, sem u dnevnu sobu na 11 spratu. Mozda je ovako bolje, menjam stan na dorcolu za GARAŽU sa kućom pa makar i u sremcici :P A motor je stvarno extra, skoro pa džabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi koliko odmah, pakuj mi za poneti, al' ga nemam kud, sem u dnevnu sobu na 11 spratu. Mozda je ovako bolje, menjam stan na dorcolu za GARAŽU sa kućom pa makar i u sremcici :P A motor je stvarno extra, skoro pa džabe MA NEMOJ BRINUTI CUVACU TI GA JA KOD MENE U GARAZI ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan STA MISLITE DA SPUSTIM CENU A?/?ZA KES,A? AAAAAAAAAA NA KOLIKO ?A? LJUDI DA LI JE OVO NORMALNO? IL SAM JA BLESAV ILI STVARNO NEMA PARA! A ONI KOJI IMAJU PARE NEMAJU GDE DA PARKIRAJU PA GDE JE TU PRAVDA? 3300 KESA PA TO JE DZABE A VI ZNATE DA NI KOD BABE NEMA DZABE,HAHA BAS SAM VICKAST U SVOM OVOM LUDILU. IMA LI NEKO GARAZU NA DORCOLU JEFTINO ZA IZNAJMLJIVANJE?AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA ;D ;D :o :-[ ;) :o ??? :-[ :-X :-\ :-* :'( IMA LI JOS KOJI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 8, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kako je tebi dobro ;D ;D ;D podeli sa nama ;D ;D ;D Lep motor nema sta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan od jutros sam stavio levak na glavu i lepo mi. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ti malo bolje slikaj motor sa svih strana.Ja bi tu nestio kombinovao.Jel ima nosac tablice (zadnji blatobran) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...