Abdullah100k 8 Napisano Jul 13, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ali realno je da "pametnice" u uniformi imaju vrlo nezgodnu naviku da hvataju motoriste ali bukvalno. A sta da recimo prekoracim brzinu (sto 99.999% ljudi na motorima radi, to je vec utvrdjena cinjenica, ukljucujuci i admine i upravu) i izleti mi retos u plavom... ja ne mogu da zaustavim motor u mestu, eto zakonu fizike tu uskacu i onda PAFF... posle mi nakace ja naneo telesne povrede. Ocigledno je da su ovo dvoje neki divcosi ali cika policajac je sam kriv za svoju sudbinu i za izazivanje sranja po gradu. Da se pravio lud, samo zapisao broj tablice, njih prisilno zaustave na semaforu (policija ima radio pa moze da se domundjava na daljinu :o) oni ne bi jurcali po gradu rizikujuci da se slupaju u nekog ko tek nema veze sa celim dogadjajem. Kako god bilo... opet minus za "plavce" a retosa na dva tocka uvek ima i uvek ce ih biti a sa ovakvim ponasanjem policije... samo ce da bude jos gore. Etoo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm......a tema je ovde????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...