cagivamito 4 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se desila nesreca u Nisu kada je decko,koji je '90 godiste, skuterom yamaha tmax, udario u kola sa velikom brzinom, jer je covek kolima prosao na bledo crveno svetlo... Da li neko ima neku informaciju vise? Samo znam da su i automobil i skuter skroz unisteni, i da je decko tesko povredjen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan bledo crveno svetlo... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 10, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan jer je covek kolima prosao na bledo crveno svetlo... :o :o :o ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znachi roze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan znachi roze.. Bice da je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan a koji semafor otvara odma kad jedna strana upali crvenu i zar zuto i creveno nemaju isto znacenje ZABRANA PROLASKA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan "bledo" crveno...znaci prosao je kada se upalilo crveno posle 2-3 sekunde a skuter je velikom brzinom prosao na zeleno i eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan "bledo" crveno...znaci prosao je kada se upalilo crveno posle 2-3 sekunde a skuter je velikom brzinom prosao na zeleno i eto Necu da pametujem,ali ("bledo" crveno...znaci prosao je kada se upalilo crveno posle 2-3 sekunde) u Zakonu ne postoji.Imas ZELENO - slobodan prolaz, ZUTO - priprema za zaustavljanje i CRVENO - STOP.Sve ostalo je Saobracajni prekrsaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 11, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=x0PrnwU8IW0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 14, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uff, kakva scena, zelim momku brz oporavak bez posledica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan O Boze strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko nesto vise o ovome? Nadam se da je momak ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stufi 0 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan na slikama je ovaj debil od pandura sa belom kosom.... stalno je u pantaleju u jagodin malu... na pocetku knjazevacke kod vrtica u pantaleju.... uf mng ga mrzim.... brz oporavak zelim ovom decku.... posto znam kako je... nisam bas ali sam pao sad skoro... pa mu zato zelim brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan na slikama je ovaj debil od pandura sa belom kosom.... stalno je u pantaleju u jagodin malu... na pocetku knjazevacke kod vrtica u pantaleju.... uf mng ga mrzim.... brz oporavak zelim ovom decku.... posto znam kako je... nisam bas ali sam pao sad skoro... pa mu zato zelim brz oporavak... da nije taj pandur mozda Buda? Malopre mi je bas u jagodin mali, mahao lampicom, i rekao, NE LUDUJ SA TIM MOTOROM, a prosao sam sa 20-30 pored njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stufi 0 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan na slikama je ovaj debil od pandura sa belom kosom.... stalno je u pantaleju u jagodin malu... na pocetku knjazevacke kod vrtica u pantaleju.... uf mng ga mrzim.... brz oporavak zelim ovom decku.... posto znam kako je... nisam bas ali sam pao sad skoro... pa mu zato zelim brz oporavak... da nije taj pandur mozda Buda? Malopre mi je bas u jagodin mali, mahao lampicom, i rekao, NE LUDUJ SA TIM MOTOROM, a prosao sam sa 20-30 pored njega... ee mozda... nzm i mene cimao u jagodin mali... selac nervira me samo kad ga vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuu jbt pa ovo je katastrofa dobro je da je preziveo... a ovaj u kolima da moli sudiju za zatvorsku kaznu da ga prijatelji skuterasa ne dovate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan bledo crveno... kako je vozac skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Strasno. Zelim momku sto brzi oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan decko se uspesno oporavlja od udesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan decko se uspesno oporavlja od udesa uf dobro je.Posle ovakvih slika,svasta je bilo za ocekivati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan dobro je Uzasan udes :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...