muljaz 2120 Napisano Septembar 11, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kadar postavis kako ti zelis i okrenes tamo gde se nadas da ce najvise da gadja. Sa munjama treba imati strpljenja, posebno ako zivis u kotlini kao ja. Ti iz rupe okrenes ka nebu a ono kao u inat sve gadja negde okolo gde ja ne nisanim. Dok sam ja pokusavao da hvatam bila je brzina okidaca oko 10sec. ISO 100, blenda ne znam sad, negde oko 8. Moze i brze okidac ali, sve ispod sekunde je cista sreca, ako praznjenja ne traju dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Septembar 14, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam imao vremena da podesim išta, samo sam ga upalio na auto i uključio speed shoouting... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Jul 13, 2012 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ixus 85IS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog zanimljivog clanka o coveku koji pokusava da snimi nesto sto jos niko nije uspeo. http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=national%20geographic%20srbija%20munje&source=web&cd=2&cad=rja&sqi=2&ved=0CCcQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.nationalgeographic.rs%2Freportaze%2Fclanci%2F402-u-poteri-za-munjom.html&ei=cl9hULf-BvP14QSY54CQCA&usg=AFQjCNHVvTqnfI-EYExHfd7aOaNrXbLysg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Octobar 2, 2012 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koristite li za munje samo dugu ekspoziciju ili nesto poput skripti u CHDK ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Octobar 3, 2012 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo dugu ekspoziciju i brojne pokusaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Octobar 3, 2012 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pecanje, klasicno Gligo, spremaj se za pivo, od ponedeljka ponovo zivim u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 3, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto dugu eksp Obicno stavim na bulb, pa cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Decembar 21, 2012 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema Munje(vremenske nepogode) evo moj skromni doprinos.Munja slucajno uletela,ali zato pescana oluja dodje ko smak sveta.I kad dodje,nema slikanje,nego begaj unutra i cekaj da prodje.Inace slikano u Al Abnar provinciji u Iraku,baza je Al Asad(Lavlji izvor ili tako nesto)bivsi Sadamov vojni aerodrom koga su gradile firme iz cele bivse YU. Najveci u zapadnom Iraku prema Siriji i Jordanu i drugi u Iraku. Vreme slikanja nakon sto su Ameri porusili pa obnavljali za svoje potrebe. Slikano skroz amaterski. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad 4.Jun.2012. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...