u2020bullet 122 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam primetio ovo bi sestri i meni jako lepo koristilo kada idemo na voznje... sad me zanima koliko ima buke, gde se moze nabaviti, po mogucnosti cena i da li moze samo u odredjene kacige... zamolio bih nekog ko se razume u to da mi objasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Jul 9, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je nesto pisano o tome pa prelistaj http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26815.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Javi mi se na PM ako te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...