wulfy 207 Napisano Decembar 5, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Znaci toj je taj novi ,,rat look'' no, posto je ovo moto forum, evo kako moze to da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 5, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam kad su pravili neki hotroad na discovery-u ovaj look ekipa se zvala"otpadnici" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 5, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kako je dobro, extra skroz , trebo bi ja neki udaren motor da uzmem i napravim ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 5, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cats ali sto mi uze sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 5, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan nastavak price sa teme ,,Daytona beach, FL'' pa sam ovdje ,,prebacio'' pricu o ,,rat look-u'' da tamo stoji samo o Daytoni. A ta ,,tvoja'' fotografija me navela da iskopam i ove ostale fotografije sto imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Decembar 5, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije novi HD, vec stariji model. Ovde takvih i nema bas mnogo i nijedan novi Harley se ne preradjuje u tako nesto jer je to glupo. Stariji Harley i rucno radjeni motori se u to "preradjuju". Inace uglavnom se Harley prodaje posle prvog pada, jer vecinu vozaca cine ljudi koji se vracaju sportu posle pauze od 20-tak godina pa cim padnu ponovo dizu ruke od motora pa ima dosta ostecenih Harleya na aukcijama osiguravajucih zavoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ema 0 Napisano Decembar 5, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: montenegro Prijavi odgovor kao problematičan no, posto je ovo moto forum, evo kako moze to da izgleda meni je ovaj look,ultra look Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 5, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan A gde je Grunf? P.S. Meni se dopada, ima dušu. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 5, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se bunio da imam ovaj... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRaven 6 Napisano Decembar 5, 2006 Mrs. Konzul, 30 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me strasno asocira na Mad Mike-a... i razne masine iz doticnog filma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 5, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Upropasticete posao ovima sto valjaju cirade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 5, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja preterano. Kao drugi motor, da se vozi kada se osecam "otpadnicki", OK, ali kao jedini... tesko... U Srbiji bi ionako svi kapirali da se radi o hronicnom manjku djenge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji bi ionako svi kapirali da se radi o hronicnom manjku djenge Zabole me šta æe da misle... :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 6, 2006 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me strasno asocira na Mad Mike-a... i razne masine iz doticnog filma... Koji je to film? I ko je Mad Mike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Decembar 6, 2006 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me strasno asocira na Mad Mike-a... i razne masine iz doticnog filma... Koji je to film? I ko je Mad Mike? Mad Max ili Ludi Maksa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 6, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zabole me šta æe da misle... Tja, zavisi ko i zavisi u kojoj prilici :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan reko da ubacim slike ovde, mada nije bas rat bike... baja valjda radi u cementari ili sta vec... a XT samo cakce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 18, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Znam ko bi pokupio medalje na ovim skupovima... "dirty dyana" Romi... ima onaj jedan sto mu pise na vratima "pobesneo max" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 19, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci toj je taj novi ' date=',rat look'' [img']http://i137.photobucket.com/albums/q236/wulfan/DSC03644.jpg[/img] Vidi, ima veliki gepek, možda bi mogao da ga registrujem na firmu...pod uslovom da ispunjava euro 3 standarde :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...