Mr. No 600 Napisano Decembar 5, 2006 XXX, 489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kada se steluje smesa na karburatoru, zavrtanjem srafa se obogacuje ili osiromasuje smesa????? Kako stelujete karburator(e) ne svojim masinama Posebno me zanima kako se steluju masine sa 2 karburatora! Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 5, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti ona sprava sa vakummetrima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1028 Napisano Decembar 5, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti ona sprava sa vakummetrima. t.j. treba da ih sinhronizujes. Imas jedan straf izmedju dva karburatora. prikacis taj sinhronizator sa manometrima na oba karburatora i zavrtanjem/odvrtanjem tog srafa u jednom karburatoru ce rasti pritisak a u drugom padati. Treba da ih dovodes da budu isti. To je cela filozofija. Zahvaljujuci Raji sam ovo naucio pre koji dan. I ja sam mislio da je komlikovano a ispada krajnje jednostavno ako imas alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Decembar 5, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Kada se steluje smesa na karburatoru' date=' zavrtanjem srafa se obogacuje ili osiromasuje smesa????? Kako stelujete karburator(e) ne svojim masinama Posebno me zanima kako se steluju masine sa 2 karburatora! Pozdrav,[/quote'] 1- Zavisi, da li za 2t motor, ili 4t. Ako je saraf izmedu karburatora i glava, onda je za 4t, ako je saraf iza karburatora, onda je za 2t. 1.1-Karburator za 4t: Taj saraf sluzi kao ventil za benzin. Ako zatvaras manje benzin moze da ude, ako izvrnis onda daje vise benzin. 1.2-Karburator za 2t: Taj saraf sluzi kao ventil za vazduh. Ako zatvaras manje vazduh moze da ude, ako izvrnis onda daje vise vazduh. Za 4t karburator kroz zatvaras (ali samo fino, jer lomices) i posle izvrnes 2,5 krug. Ali ovaj saraf samo do oko 4000 obrtaja sluzi. Preko 4000 vec od glavna dizne zavisi mesavina. Da ovi stvari 100% radi, tesko da u garazu popravis. Ovde vec treba Dyno i lambdasonda. 2-Sigurno mislis na sinkronizaciju. Vec pisali su da kako treba popraviti. Sinkronizacija sluzi, da zajedno radu. Da nebude da jeda karburator vise mesavina daje nego drugo i zbog toga jedan cilindar vuce drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Decembar 5, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam upucen, jel ti na pegasu imas dva identicna, ili kao na XT, jedan glavni, a drugi uskace preko odredjenog broja obrtaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 652 Napisano Decembar 6, 2006 Drug član, 1389 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan nisam upucen' date=' jel ti na pegasu imas dva identicna, ili kao na XT, jedan glavni, a drugi uskace preko odredjenog broja obrtaja?[/quote'] Ja mislim ( nisam bash siguran ) da ima dva ista karba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 600 Napisano Decembar 6, 2006 XXX, 489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan nisam upucen' date=' jel ti na pegasu imas dva identicna, ili kao na XT, jedan glavni, a drugi uskace preko odredjenog broja obrtaja?[/quote'] jednocilindricna masina 650 ccm sa 2 ista karburatora......... :misli: Na ovom linku ima malo vise o tim karburatorima: http://faq.f650.com/FAQs/Carb_Clean.htm#Carb%20Nomenclature: Povezani su i rade zajedno.... oba leptira se otvaraju u isto vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...