Vatreni Bajker sa Tomosom 0 Napisano Novembar 4, 2012 U prolazu, 12 postova Motocikl: Suzuki Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan odg mi na pitanjaaaa :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ево да ти чика Зорге да лизу, да не будеш нервозан... Ако имаш мало обзира према машини (у шта, због твојих година сумњам) и основног смисла за механику, служио би те сасвим коректно. А колико горива има, гледаш кроз чеп за наливање и проде правиш малу рачуницу типа: "ОК, сипао сам 5 литара, па ако троши око 2 литре на 100 километара, имаћу горива за наредних 250 километара". Обртомер нема ни један од тих малих ендурића, али и шта ће ти... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma gorivo meris kao na Apenca, otvoris cep, promuskac levo desno i procenis koliko ima, nista tesko. Sto se tice mase, ja evo ima 63kg i vozim copera od 190kg, a prosecna tezina skutera i slicnih motora je oko 100kg tako da nemoj da gledas na masu motora mnogo. Obrtomer ti ne treba, jer to nije neka masina pa sad moras tacno da znas gde mu je crvena linija, ides na zvuk, jednom kad ga uteras u blokadu znaces dokle mozes da ga teras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatreni Bajker sa Tomosom 0 Napisano Novembar 5, 2012 U prolazu, 12 postova Motocikl: Suzuki Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ok to smo sad razjasnili. Sad me interesuje dali mene moze da izvlaci on na na 35% uzbrdicu i koliko dugo? Posto je duplo tezi od mene trebalo bi da vise moze da izdrzi . Nisam od tih koji se izivljavaju na motoru samo trazim da moze da me izvlacii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako te izvuce na uzbrdici vecoj od 15%, ja cu da lajem na zvezde, jesi li ti svestan kakva je uzbrdica od 35%? Inace putevi se grade do 12% nagiba, izuzetak su deonice obelezene znakom opasna nizbrdica/uzbrdica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatreni Bajker sa Tomosom 0 Napisano Novembar 5, 2012 U prolazu, 12 postova Motocikl: Suzuki Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan ok a kolika je ovo uzbrdica kuda se ovaj penje sa bajsom ? pa zato pitam vi znatee uz koliku bi mogao da me izvuce i kolko vremena ili km sobzirom da je vazdusno hladjenje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti je uzbrdica od 35%, odnosno ako imas uglomer to je negde izmedju 19 i 20 stepeni. Ovako moj me jedva izvlaci na jednu uzbrdicu od 14% koja je duga nekih 1km, tako da od ovog nemoj nista bolje ocekivati. Kada idem za Brestovacko jezero (60km) gde je negde prosecan nagib od 5-8%, ne teram ga vise od 50km/h (od maksimalnih 75km/h) kako ne bi pregrejao, ali kao sto sam rekao gore trebas da slusas motor. Medjutim dugi usponi znatno skracuju zivotni vek delova koji su podlozni gubljenje kompresije (karike, svecica,..) i elementi transmisije (kais, lanac zupcanici). Ako si se bas toliko nameracio na planinsku voznju moraces da kupis nesto jace od 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatreni Bajker sa Tomosom 0 Napisano Novembar 5, 2012 U prolazu, 12 postova Motocikl: Suzuki Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan ok znaci moze da se vozi 1 km uzbrdo 50 kmh/h meni to extra ja vozim inace 20 km/h meni treba samo poneki put da odem 1 km do na brdo i da se vratim inace vozim po asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatreni Bajker sa Tomosom 0 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 12 postova Motocikl: Suzuki Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan mozete li da mi napisete osnovne razzlike izmedju ova tri motora : Sky - off road , kinroad , sprint cross i gde mogu naci najpovoljniju cenu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кинроуди су распродати, Скај Оф-роуд је практично исто што и Спринт Крос, а између та два, мислим да је цена нижа, а фирма која их увози већа у случају последњег, па бих отишао на ту страну. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...