Jump to content

Moto Zajednica

Vatreni Bajker sa Tomosom

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    Suzuki Hayabusa

Vatreni Bajker sa Tomosom's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. mozete li da mi napisete osnovne razzlike izmedju ova tri motora : Sky - off road , kinroad , sprint cross i gde mogu naci najpovoljniju cenu ?
  2. ok znaci moze da se vozi 1 km uzbrdo 50 kmh/h meni to extra ja vozim inace 20 km/h meni treba samo poneki put da odem 1 km do na brdo i da se vratim inace vozim po asfaltu
  3. ok a kolika je ovo uzbrdica kuda se ovaj penje sa bajsom ? pa zato pitam vi znatee uz koliku bi mogao da me izvuce i kolko vremena ili km sobzirom da je vazdusno hladjenje ???
  4. Ok to smo sad razjasnili. Sad me interesuje dali mene moze da izvlaci on na na 35% uzbrdicu i koliko dugo? Posto je duplo tezi od mene trebalo bi da vise moze da izdrzi . Nisam od tih koji se izivljavaju na motoru samo trazim da moze da me izvlacii
  5. Sta mislite kako bi mene sluzio sobzirom da ga ne bi koristio za hard off ? i dali bi mogao da ga odrzim u voznji posto on ima 107 kg ja 55kg ? Pa gde bi gledao dalii ima goriva ? :?? odg . na sva pitanja molim vas !
  6. Molim sve koje imaju iskustva sa ovim motorima neka mi kazu nesto o njima (cene , Karakteristike) kazite licna iskustva planiram da kupim neki od njih pa koji mi predlazete i zasto ?
  7. Mene interesuje kakva je razlika izmedju Sprint Crossa , Yamasaki kinroada i sky off road ? Dali moze neko ko sse razume da mi kaze imam 15 godina i za pocetak sam odlucio da kupin neki od ova 3 motora do sada sam vozio Tomosa Targu 49cc :DD Kolika je razlika cena ova 3 motora ? i Gde moze Da se kupi nov a da nije dalje od beograda Ja sam iz Cacka ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja