Jump to content

Moto Zajednica

Malo vedrine

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Sprint Apollo

Prvo, da pohvalim ovaj deo foruma jerbo se da mnogo nauchiti iz tudjeg iskustva...jeftinije nego iz svog. Nazhalost, to ima i svoju manu: od vetjine pricha ovde se podizhu i kosa i pritisak u isto vreme...nije loshe ubaciti i malo vedrine s' vremena na vreme. Ovo mi se desilo pre neki dan: iz sporedne ulice me malko seche hitna, al' je chovek video da je napravio glupost, ukochio i ostavio dovoljno mesta da se provuku dva ja (a to je dooosta :) ), pride vozio sam sporo tako da sam i ja ukochio i njemu ostavio prostora da izmedju komotno prodje josh jedan sanitet. Na moj blic kapira da ga pushtam po principu "Ajd kad si vetj posh'o", dodaje gas, nastavlja svojim putem i kulturno se zahvaljuje rukom kroz prozor. Sitan saobratjajni nesporazum, nikom nish', ajd dalje. Sve ovo se deshava 20-tak metara od mesta na koje sam i posh'o. Al' pricha ne zavrshava tu: Nastavim i ja svojim putem i kroz glavu mi prolazi onaj vic: "Shta je to sretja u nesretji? -Da te udari hitna pomotj." ...i nije preterano smeshno - na tu misao, moj mozak automatski pushta klip iz Pere Detljitja: "Djole, izem ti vic!". Stajem, silazim sa motora, skidam kacigu...mozak, naravno, nastavlja sa "Djole je moj druuug!!!" i "Djole, zashto si udario sam sebe po glavi?" tako da su ljudi koji su ishli pored svojim poslom imali priliku da vide krakato, chupavo chudovishte u "punom marsovskom oklopu" (gladijator) kako se smeje k'o blesavo bez ikakvog vidnog razloga dok vezuje motor. Pogledi koje sam dobio su bili, naravno, priceless i naterali me da se kikotjem k'o shkolarica sve do kutje. :) Ako imate slichno zabavna iskustva - pishite.

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Pazi kad mi se pre desetak i više godina desilo nešto slično. Kod mene u komšiluku, u raskrsnici, stanem da propustim kola sa desne strane jer sam hteo da stanem na trotoar preko puta pa reko nek prođe da se natenane popnem bez žurbe. A on ko veli, ajde ti jer on skreće što znači da menja pravac kretanja pa me pušta. Ja mu pokažem rukom da krene, on meni pokazuje rukom da prođem. A znamo se likom tu iz kraja. I tako par puta jedan drugom mahnemo i počnemo obojica da se smejemo. Ja na kraju skinem kacigu a on izađe glavom kroz prozor i krenemo da se izvinjavamo jedan drugom i ono "izvoli, ajde ti, neka ajde ti, ma ja idem u radnju, nema veze samo ti prođi..." a iza nas se već nakupilo par kola i svi u zbunu gledaju šta se dešava. Mi zaglavljeni u raskrsnici, smejemo se i mašemo rukama a valjda bi trebalo da se psujemo, šta li.

epilog, ja mu kažem da svratimo u kafanče na ćošku da popijemo kafu jer je bilo oko 10 ujtru te tako obojica završimo na suprotnoj strani na trotoaru, parkirani, na kafi u baštici. Da stvar bude smešnija, isto nam se desilo posle nekog vremena ali smo se tada samo pogledali i odma parkirali pred kafanče, da se ne mlatimo po ulici. Još je on bio sa ženom pa se sita ismejala kad smo joj pričali zašto smo  bez reči stali pred kafanče. Fin čovek, i danas se redovno ispričamo kad se vidimo na ulici. Sramota me da priznam, nikad nisam zapamtio njegovo ime a verujem da ni on ne zna moje ime ali nam to i nije bitno. Nekoliko puta smo popili piće na ćošku i siti se ispričali o svemu i svačemu.

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

...i to je bio početak jedne velike ljubavi... ;D ;D ;D ;D

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Možeš samo da budeš ljubomoran što sam omiljen u kraju  :P  Ima i onih koji misle da sam fini. Do duše možeš na prste pola ruke da ih izbrojiš, ali ih ima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja