vlilis 72 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Onaj stari SM mi je bio super: mali je, lagan, i motao sam ga svuda kako god sam hteo. Tako sam se zaljubio u SM-a. A sad se samo plasim da bi nam veliki SM bio mali za nas dvoje. Otuda u kombinaciji ADV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozemo da pametujemo do besvesti ali zakljucak je jedan... Kupi koji ti prvi naidje a da je u tvom price range i da je dobar. Ni jedan nece biti mali za voznju u dvoje. Svaki ce te zadovoljiti i svaki mozes da 'doradis' kako tebi pase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni je interesantan ovaj model sto spolja nije klasican super moto.POdseca me na standardan Enduro-touring bajk.PO meni nesto najlepse do sada iz Orange team-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 31, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je brutalan... Izvinjavam se za off, nisam mogao da se suzdrzim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kako je brutalan... Izvinjavam se za off, nisam mogao da se suzdrzim... Hrvati ga testirali.Jedina zamerka je sto brutalno reaguje na naglo dodavanje gasa.Meni to nije zamerka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Vlilis, take a look...: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ...ali sa sm950 sam prezadovoljan i on mi ispunjava sve sto ja od motora ocekujem. Isao sam sa zenom na "Tour around serbia" i savrseno se pokazao... U, ljubi ga brat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moram se i ja ukljuciti u glasanje..Nista novo necu reci nego jos jedan glas za SMT,ali ipak sve zavisi od tvojih afiniteta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je svaki.....ja zalutah letos u Sloveniji na skup..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...