Alex74 863 Napisano Jul 8, 2009 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 354 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro trebam na prvi servis(1000km) a isto mi istice i registracija pa me interesuje da li bih mogao da "zaobidjem" taj prvi servis to jest da ga sam odradim i ustedim neku kintu,znaci ako neko zna sta se tamo tacno radi-menja.Racunam posto mi je garancija na 2 god a vec mi je jedna prosla pa ne verujem da ce se i u iducoj nesto desiti sto ce mi uvaziti garanciju tako da bih sam uradio sta treba a za garanciju bas me briga. Bio bih zahvalan ako bi mi neko pomogao nekim savetom to jest da mi kaze sta su vasim Speedovima radili na prvom servisu i koje ulje mu najbolje odgovara?Nesto bas i ne verujem ovima u prodavnici-servisu gde sam ga i kupio(mislim na njihovu strucnost). Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je majstor zamenio ulje....sipao Motul 5100 i nastelovao mi ventile. To je sve koliko znam..... E da, stavio mi je NGK-ovu svecicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 863 Napisano Jul 10, 2009 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 354 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...