Jump to content

Moto Zajednica

Kakva curka!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 830 postova

Uh, citam ja situaciju i krecem da s enerviram, i reko sad ce opet ono, sta cu, dignem ruke i okrenem se... E brale, ulepsao si mi dan! Skotina nevaspitana, sta kaze: Sta oces??? Zasluzila je vise, ali ovo je bas super fora, mora da se smorila pred ortakinjama najstrasnije! Ulepsao si mi dan!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

da bar imas svinjski grip pa da si ga preneo kucki ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

A sad, govor mrznje. Dosta sam bio fini. Lav ubija kad je gladan. Tigar ubija kad je gladan. Zveri uopste ubijaju kad su gladne ili kad ratuju ya lovno podrucje. Zena za volanom ubija a da nema pojma sta je uradila. Sa njihove tacke gledista, ako se to kod njih uopste moze tako nazvati, ona je "samo isla tuda i svi su je odjednom napali i nema pojma zasto su tako besni na nju". Oduvek smatram da zenama nije mesto za volanom. Do duse ni nekim muskarcima nije ali njih bar mozes da lemas dok ne ukapira a onda je ukapirao. Zene ne vredi ni lemati jer nikad nece ukapirati zasto. Ni ova, gore pomenuta, nikad nece ukapirati nista i nastavice da ubija oko sebe potpuno nesvesna svojih postupaka.

U levu k..u a u desnu varjacu a volan da gledaju samo sa zadnjeg sedista...

Svaka cast izuzetcima ali jako ih je malo.

Novi Sad je pun malih,napucanih kokoski koje jurcaju po gradu.Bezite od njih glavom bez obzira...

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Prvo nisi nosio kacigu, a drugo dozvolio si sebi da ispadnes seljak zbog glupace. Razmisli malo, meni uopste nije smesna situacija.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Nikad nisam udario ženu, a tvoja ideja mi se jako dopala! Nije kulturno al' je korisno. Ona nas je mrzela i pre ovoga, tako da ... Jedino što ću morati da kupim ili flip-up ili jet kacigu, da ne bi ostala šlajmara kod mene. ;D

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ja sam isto malo iznenadjen masovnim odobravanjem pljuvanja. Da nije malo gadno?

Da joj je zveknuo jednu vaspitno popravnu, pa hajd i hajd, nije da nije zasluzila, ali pljuvanje ....pa jos ti opisi i sinusi i to...nemam rijeci.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Kako bih ti opisao današnje ponašanje klinkica, riba, žena... u Srbiji, za volanom raznih vrsta četvorotočkaša?

"Ulica postoji za mene i ne postoji niko drugi. Ako se slučajno usudiš da mi zasmetaš, bićeš kriv i zasuću te raznim vrstama prideva, epiteta... Ako se slučajno usudiš da me udariš ili nešto slično, zvaću dečka, ljubavnika, muža koji mi je i kupio ovo što vozim. A onda će on da ti (/&%&%$#$/()&% i mamu i tatu i širu i užu familiju"

E zato mi je drago što ju je pljunuo a ne prebio iako je debelo zaslužila.

Nemoj misliti da sam prema muškarcima slab u saobraćaju, jer mi se više puta desilo da se bar debelo isvađam i par puta pobijem sa istima.

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Koji si ti car, trbao si i drugu da se puse u paru. Samo kad si ti nama ziv izdrav.

Nedaj se lave!!!

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: fazer 600

e, ovako se jos nisam ismejao citajuci neki tekst na forumu  :D :D

i to sam samcijat, da mi je neko usao u sobu mislio bi da sam poludeo :D :D

E ljudi i ja sam protiv pljuvanja u bilo kojoj situaciji, ali uvek postoje oni izuzeci...

svaka cast majstore, dobila je sta je trazila

• Svrati ponekad, 140 postova

Za šamaranje i redizaijn kola može da se odgovara.

A ovako što je bila pored kad je čovek morao da se olakša.

TAKO I TREBA još ako se zgadila pa bacila peglu po auto to se i oseca i pamti.

• U prolazu, 7 postova

Prvo nisi nosio kacigu, a drugo dozvolio si sebi da ispadnes seljak zbog glupace. Razmisli malo, meni uopste nije smesna situacija.

Kacigu nisam nosio jer sam isao od kuce bukvalno 5 minuta voznje, do majstora, nema ni 3 ulice od moje kuce. A mrzelo me da nosim u ruci dok se budem vracao peske!!!

I nisam ispao seljak. Mislim eto ti mislis da jesam. Al iskreno da ti kazem, zabole me bas. Nisam hteo da je samaram ni da joj lomim retrovizor, jer je riba, i nekako mi bezveze da tucem zensko, pa makar i ako je pogresila. Ova shlajmara po faci joj je taman, ni malo, ni puno. TAMAN! Coveka kad pljunes zaboli vise nego da ga udaris.

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Coveka kad pljunes zaboli vise nego da ga udaris.

Da, čovjeka. Čovjek i koza nisu jedno te isto, a ovdje je problem što nije u pitanju čovjek...

A imam jednu zanimljivu pričicu na temu toga - čovjek, koja kaže:

"Jednom davno... ;D ;D ;D

Imao čovjek sina, srednjoškolca. OK mladić, ali... Jedan dan dolazi sin kući i kaže ćaletu - "Ćale, rekao sam danas čovjeku da mu jebem mater.", a ćale mu kaže - nisi sine. Drugi dan opet... Treći dan opet... Stalno se ponavlja ista priča - nisi, sine. Prolazi tako vrijeme, kad jedan dan dolazi sin kući sa masnicom na oku i razbijenog nosa. Pita ga ćale šta je bilo, a malac odgovara: "Rekao sam čovjeku da mu jebem mater." A onda njemu ćale kaže - danas, sine, si to rekao čovjeku."

Ko razumije - shvatiće...

• krelac, 139 postova

Ne znam da li si primetio, ali ti si slucajno izbegao smrt na 3 ulice od kuce, i to pravdas time sto te mrzelo da nosis kacigu u rucu, a zivis 3 ulice odatle? Ja tu ne vidim logiku.

Kada reagujes pazi na sebe i svoj moral, ona je krava pa je krava, nista ovim nisi postigao, sutra ce te ponovo iseci i bice jos bezobraznija.

• Drug član, 1137 postova

Ne znam da li si primetio, ali ti si slucajno izbegao smrt na 3 ulice od kuce, i to pravdas time sto te mrzelo da nosis kacigu u rucu, a zivis 3 ulice odatle? Ja tu ne vidim logiku.

Kada reagujes pazi na sebe i svoj moral, ona je krava pa je krava, nista ovim nisi postigao, sutra ce te ponovo iseci i bice jos bezobraznija.

al smarash

i tebe da zapljune kad te vidi...

• U prolazu, 7 postova

al smarash

Brate ala si ti lud! Kako sam se sada nasmejao. Ajme!  :D

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Potpuno si pravilno postupio, sve ostalo nije dostojno coveka, pogotovo da bije zenu. Ti si svoj bes sasvim lepo iskontrolisao, a i dusa ti je puna, a te za po kuci pa bas te i briga kako su to primile.A sigurno im nije nikako prijalo .

• krelac, 139 postova

al smarash

Pa taj fazon matori.

Onda ću ja u naletu besa da mu se ispišam u rezervoar pa ću doći ovde da vam se pohvalim, ok ?

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja