crni5653 120 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što stoji u naslovu teme treba mi tolerancija klip hilzna za apenca! Konkretno za klip od 39 mm koliko treba razbušiti hilznu(stublinu) da to nezateže ali ida ne klampara kao šerpa.Ako neko zna i ostale dimenzije razbušivanja nije na odmet, i do koliko to može da se buuuuši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da moze da se razbrusi za klip 42mm, i uzmes i stavljas L klip kada sklapas posle masinu jer ima bolje performanse... tolerancije ne znam koje se u odnosu na hilznu ali zato poseti ovaj donji link i naci ces sve sto ti treba http://tomos.11.forumer.com/index.php?sid=04704650df41eb2a68da78f272e3b17e pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 7, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim, ti bi sam da razbusis cilindar, il da ti neki metalostrugar to uradi. Mani se toga, idi kod pravog majstora koji se bavi samo tim poslom, odneses mu cilindar i novi klip i bice uradjeno kako treba. Zna on tacno sve tolerancije napamet . Dok sam ziveo u Nisu ja sam masinsku obradu cilindara radio kod brace " Verzio " . Nije ti daleko, a pretpostavljam da ni sama obrada nije skupa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan E,posto si iz Nisa idi kod Bojana iz Panteleja,on radi sa delovima za Tomose,daj mu tvoj cilindar i doplati za buseni,bolje ih radi nego masinske obrade,isto vazi i za radilicu.Mozes da ga nadjes subotom na autopijaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam puno,rešiću problem uskoro.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Tolerancija 3 stote preko mere klipa , a zadnja specijala je 42,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...