Jump to content

Moto Zajednica

Trošarina, 6. jul.

Recommended Posts

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Evo sad dođoh iz urgentnog, odmah da kažem da je drugaru ok, malo ugruvan i to je to.

Elem, krenuo je sa fakulteta jako iznerviran (što nije opravdanje, ali je uzrok ovog sudara) , ne znam zašto je sebi dopustio da u tom stanju sedne na motor i prošao kroz crveno na trošarini gde ga je pokupio autobus broj 50. Sreća da je zakačio zadnji kraj,pri čemu se motor okrenuo i pao a drugar udario glavom o beton (dakle kaciga je još jednom odradila svoje), inače da ga je celog udario, mogu da zamislim kakav bi ishod bio.

Ja sam stigao tek kada su ga poveli na urgentni i kasnije mi je rekao da je odmah nakon pada pritrčao dečko koji vozio Afriku da mu pomogne, tako da hvala mu ko god da je :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 250

Hvala Bogu da je uredu i sto se nije toliko iznervirao da ne stavi kacigu...

Kazu nesto u medijima: 8 od 10 motorista bi prezivelo da je nosilo kacigu...

Takodje pojedinci na forumu imaju predrasude da su samo vozaci kola ti koji su neodgovorni u saobracaju

a raznih ljudi ima u oba `tabora`.

`Reputacija` u saobracaju motoristima je opala zbog manjine.

Treba razmisliti i s kakvim utiskom, i mislima o motororistima, se kuci vraca i taj vozac autobusa i svi putnici u njemu...

Verovatno nesto #?!%#$  motoriste!!!

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Pa jbt koliko je bio iznerviran da nije video crveno, odnosno da nije video semafor ne verujem da je namerno prosao kroz crveno :-\ ? Sreca je da ga autobus nije direktno udario, Decku zelim sto brzi oporavak!!!!

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally

Drago mi je da je sve ok proslo, kako je moglo...

Imao je vise srece nego pameti  :)  Valjda ce izvuci neku pouku iz svega

Par slika

06072009006.jpg

06072009003.jpg

06072009004.jpg

Mali detalj: decka je odvezla hitna, i njegov otac skuplja stvari iz skutera. Covek je jos pod utiskom i trese se, kad prilazi sef autobuske kompanije koji je u medjuvremenu dosao, i krece da prica kako je velika steta, koliko ce sve to da kosta i ko ce sve to da plati  :o. Doslo mi da ga pljunem  >:(

• krelac, 139 postova

I motor je dobro prošao, samo su plastike pukle, ostalo je sve kako je i bilo.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Kakav smrad, neverovatno...

Pa steta na autobusu za ovaj kraj branika i okvir fara je 50e... Cccccc.... >:(

• Drug član, 1359 postova

Drago mi je da je sve ok proslo, kako je moglo...

Imao je vise srece nego pameti  :)  Valjda ce izvuci neku pouku iz svega

Par slika

06072009006.jpg

06072009003.jpg

06072009004.jpg

Mali detalj: decka je odvezla hitna, i njegov otac skuplja stvari iz skutera. Covek je jos pod utiskom i trese se, kad prilazi sef autobuske kompanije koji je u medjuvremenu dosao, i krece da prica kako je velika steta, koliko ce sve to da kosta i ko ce sve to da plati  :o. Doslo mi da ga pljunem  >:(

koliko ja vidim bili su saobracajci pa bi trebalo da plati osiguranje ako je regularan .

• krelac, 139 postova

Vozač autobusa se usrao da ovaj ortak ne slaže nešto prilikom davanja iskaza, tako da je možda čak i on prošao kroz žuto ili šta već, ko će ga znati sad...bitno da je sve prošlo dobro.

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Vozač autobusa se usrao da ovaj ortak ne slaže nešto prilikom davanja iskaza, tako da je možda čak i on prošao kroz žuto ili šta već, ko će ga znati sad...bitno da je sve prošlo dobro.

Bez svedoka koji bi potvrdili pricu crveno svetlo je na sudu nedokazivo! Ovo govorim iz iskustva!

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Decku zelim brz oporavak i da sve bude uredu, ali najiskrenijeg sam misljenja da onome ko prodje na crveno treba ukinuti vozacku dozvolu! Bio iznerviran ili ne, islo ti sunce u oci ili ne, kakav god razlog da bude, taj ko prodje na crveno ne treba vise da vozi.

• Drug član, 1901 postova

Meni ovde izgleda kao da su obojica prosli na `narandzasto` jer je ovde raskrsnica takva da ima gomila auta koji su ovom motoristi sa desne strane i koji nervozno ulecu u Bulevar oslobodjenja tako da on od njih nije mogao da prodje ako je prosao bas na crveno, mada i autobus je skoro skroz prosao raskrsnicu tako da je mozda i njega `malkice` uhvatio semafor

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Ma izes vise i te semafore i zuto i crveno i zeleno!! I stalno neko negde zuri i stalno je neko nervozan! Ne ide to tako i tacka.

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Konacno se i ja registrovah na forum, ne znam sta da kazem u vezi udesa, sem da sam kriv...Jesam bio jako nervozan i potpuno izgubljen ali to nije opravdanje, inace prosao sam bez ogrebotine samo sam bio malo ugruvan, motor se trenutno sredjuje i nije velika steta...Takodje  zelim da se zahvalimi Dusanu i Doci koji su mi pritrcali u pomoc i bili tu sve vreme. I takodje hvala svima na podrsci.

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 250

Videces kada se oporavis pa opet sednes na scuter koliko ce biti opreznija voznja...

I to je Iskustvo...

Samo steta sto ga stices na svojim greskama.

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Znam da je tako, mada imao sam i dve situacije ranije kad ni malo nisam bio kriv, pa sam ope nagrabusio,  jednom me je lik pokupio bahato sa parkinga (izleteo na ulicu), a drugi put lik sa hondom cbr 600 (kad sam stajao na crveno, nije mogao da ukoci jer je isao preko 150) ali sta da se radi....ovaj sudar na trosarini mi je bila prva greska, naucio sam lekciju jednom za svagda

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja