shejtan 378 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi mala pomoc. Da li neko zna kakva je Pharao oprema. Konkretno ma interesuju njihove jakne. Jos konkretnije me interesuje PT-P Pharao Tour Jacke Ako neko ima iskustva sa ovom opremo bilo bi lepo da napise ovde Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi dosta lici na BMW-ove jakne. Gde ima ovako nesto, i mene bi interesovalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi dosta lici na BMW-ove jakne. Gde ima ovako nesto, i mene bi interesovalo. U Svapsku drzavu http://www.polo-motorrad.de/shop/Bekleidung-Herren-Jacken-PT-P-Pharao-Tour-Jacke/group/1039/dmc_mb3_search_pi1.filter.BRAND.0/Pharao/dmc_mb3_search_pi1.filter.GROUP_PATH.0/(1039)+Jacken/dmc_mb3_search_pi1.page/1/product/139492/L/0/Produktdetail.productdetails.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A jel ih ima i u žutoj boji :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Sa zutim detaljima : Meni se ova jakna dopada, ima dosta džepova, luftera, materijal je Cordura 500D 100%poyamid, POLO-TEX membrana,...i cena od 180€ mislim da je OK. I pantalone uz tu jaknu : ali cena pantalona je 220€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 6, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, Šejtane, a šta će tebi moto oprema? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 6, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, Šejtane, a šta će tebi moto oprema? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Možda je ženin dečko kupio motor ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, Šejtane, a šta će tebi moto oprema? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Možda je ženin dečko kupio motor ;D ;D A mozda je tastin decko kupio motor...u svakom slucaju Shejtanu je nepotrebna... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 6, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Šejtan će dobiti pohvalnicu kao drug na drumu što drugima kupuje moto opremu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jul 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi banditi, napali mladog i naivnog dečka... ;D Vlado, ja sam se zaleteo u baš tom Polu baš za tu džaknu pre nekih mesec dana...u razgovoru sa ljubaznim dečkićem - prodavcem, reče mi da je to firma koja pravi jakne za BMW, naravno sa njihovim znakom i naravno nešto boljeg kvaliteta i preciznije izrade, tako da se nećeš zeznuti ako je kupiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi banditi, napali mladog i naivnog dečka... ;D Vlado, ja sam se zaleteo u baš tom Polu baš za tu džaknu pre nekih mesec dana...u razgovoru sa ljubaznim dečkićem - prodavcem, reče mi da je to firma koja pravi jakne za BMW, naravno sa njihovim znakom i naravno nešto boljeg kvaliteta i preciznije izrade, tako da se nećeš zeznuti ako je kupiš. Dobro je sto si napisao dugo obecavani putopis "Minhen-Grad BMW-a & BMW Welt"... Ima da te prijavim kod Gocili, a onda si stvarno gotov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao sasvim solidna jakna za te novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 7, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, Šejtane, a šta će tebi moto oprema? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Možda je ženin dečko kupio motor ;D ;D A mozda je tastin decko kupio motor...u svakom slucaju Shejtanu je nepotrebna... ;D ;D ;D ;D ;D Ne napadajte čoveka bez proverenih informacija. Ja ga video u nedelju kod Merkura, vozi čovek pa samo "pršti"! ;D Možda su mu dali da se provoza samo po kraju ali ipak je vozio! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 7, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa to su mu dali da malo potera motor jer se tako bolje prodaje. Da se gume ne uleže i da protera ulje da bi bolje palio kad dođe kupac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ovu Buffalo Samurai: 143 EUR u Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovu jaknu sam pazario pre 3 godine: Pharao Night-Camo 199E, postava i protektori mogu da se izvade, unutra na ledjima ima cibzer da se zakaci za pantalone. Jaknu sam nosio jednom prilikom na +52C, ispod sam imao neku puniju pamucnu majicu dugih rukava da se ne bih skroz ulipao. Ima 6 ventilacionih otvora koji dosta dobro rade. Zamerka u vezi otvora za ventilaciju se odnosi na prilicno male cibzere koje je dosta tesko napipati ako imas rukavice na rukama. Najhladnije sto je prezivela je bila voznja na oko 0C. pozeljno je imati ispod windstoper i neku topliju majicu ispod. Najverovatnije bih opet uzimao od istog proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jul 7, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ovu Buffalo Samurai: Prodao sam dosta ovakvih kaže mi čovek da je 100% vodo nepropusna . Inače Baja je fenomen , odnese je iz radnje i pravo sa jaknom pod tuš, kaže tuširao se sat vremena i nije propustila , i dodade da je hteo da nastavi test ali ga žena isterala iz kade , kaže zvaće doktore da ga povedu na posmatranje. :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko mozda ovu jaknu? Neki komentar? http://www.polo-motorrad.de/shop/Bekleidung-Herren-Jacken-Pharao-Sahara-Jacke/product/279842/group/1039/dmc_mb3_search_pi1.filter.BRAND.0/Pharao/dmc_mb3_search_pi1.filter.GROUP_PATH.0/%281039%29+Jacken/dmc_mb3_search_pi1.page/1/L/0/Produktdetail.productdetails.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...