kobra 152 Napisano Jul 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zele bi da moju Hondu XL600R prepravim na supermoto, moje pitajne je da li je neko to vec radio sa slicnim motorom, iskustva i koje felne i od kog motora bi mi odgovarale . A da i gde bi mogao da nadjem felne, racunam da bi trebao staviti 17, inapred i pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan E da. Nasao sam u kompu ovu sliku. Drug mi je pravio, ja sam hteo da je prelepim preko one nalepnice na rezervaru. Pa nikad nisam to odradio... Evo ti slika, mozda ti iskoristis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Nestao mi je prethodni post, a napisao sam ti sve za SM..... > > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Super je hvala ti puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se jedno vreme jako zaprzio da je preradim u SM. I iskrslo nesto, pare otisle... I nikad nisam odradio. A verujem da bi bolesno dobro izgledala. Tockovi od KTMa SM su oko 300e kompletni sa diskovima, posle treba da napravis distancere, nosace za kociona kljesta, ojacanje prednje viletamo iznad tocka. Livene felne od nekog Ra su jeftinije, ali to nije to. Onda. trebalo bi staviti i mali blatobran napred, i masku lepsu, i stitnike za ruke, i rep lep. Noviji neki. Prerada bi te ugrubo izasla najmanje 500e. A opet sve te delove posle mozes prodati i da izvuces svoje pare. Evo ti par slika, pa gledaj... http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...