Janjke 42 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji je lezaj zadnjeg tocka za GPZ 600r 90 god... i koliko se to krece..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ajd sam cu sebi da odgovorim ... nasao sam koji je ali me sad buni nesto drugo... Da li je normalno da mu obrtaji kada izturiras i pustis gas nevrate onako odsecno vec kao sa nekim zakasnjenjem.... ajd ko ima GPZ neka pise kako mu radi motor jer odsecno vrati obrtaje ili onako lagano aliu bas lagano.... neki kazu da GPZ tako radi ali opet meni to nije normalno pa hocu da proverim sa vama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 5, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi ja imam GPX 600r treba skoro odmah da vrati ....jel si stelovao karburatore... okacicu link sa youtuba danas pa ces da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...