semza 59 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Bice voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan krecem u petak 28 avgusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan krecem u petak 28 avgusta Heh....ti malkoporanio a? Pametno.Spojis letovanje sa skupom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a stizem 31.08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan a stizem 31.08 Ihaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan a stizem 31.08 Kad ides uvek okolo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ,,DALI NEKO ZNA HOCE LI SE ORGANIZOVATI BILO KAKAV SKUP U CRNOGORSKOM PRIMORJU BUDVA VIDIM DA JE OTKAZANA,, A u Albamiji dali ima neko desavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ,,DALI NEKO ZNA HOCE LI SE ORGANIZOVATI BILO KAKAV SKUP U CRNOGORSKOM PRIMORJU BUDVA VIDIM DA JE OTKAZANA,, A u Albamiji dali ima neko desavanje Miko,sunce ti kalaisano! ;D Pa jel procita ti ono gore sto napisah>? Imas u Sutomoru skup.Evo ti link: http://www.motocamp-lloydsutomore.com/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Kod Pirata boze zdravlja iduce godine ne propustamo. Ali Lloyd nikada vise. Da mi u pola noci neko dize cenu piva sa 1euro na 1,5eura i da mi sa nekim glupim meafonom preti kako ce sve da nas pohapsi policija CG, nikada vise. Ni slucajno. Heh taj megafon,ne odvaja se od njega.Zanimljivo je kad vam domacin preti policijom CG Cuvena recenica:"Nema paljenja motora i galame posle 00 u kampu inace cemo vas SVE pohapsiti"... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam stranicu motokampa LLOYD Sutomore. Zaključio sam da je to ("Grupa sportista, rekreativaca, entuzijasta,vizionara, volontera,kreativaca i INTELEKTUALACA MULTIDISCIPLINARNO EDUKOVANA i obrazovana na univerzitetima u raznim sredinama"), obična prazna priča, bez imalo ičeg ljudskog, toplog, privlačnog, bajkerskog. Lično ni u snu nebi poželeo da se nađem tamo gde mi samo u okviru kampa garantuju bezbednost, i to samo ako se pridržavam prestrogih pravila, koja podsećaju na koncentracioni logorili zatvor otvorenog tipa a ne na odmor i zabavu. Pravilnik su sastavili na xx stranica, a nisu se potrudili da postave i jednu fotografiju održanih i najavljenih manifestacija i samog kampa. Pored svog truda nisam uspeo da nađem pozitivne komentare na aktivnosti MAS MC LLOYD Sutomore, a čitajući ono što su sami o sebi napisali, zaključio sam da su ostali komentari ispravni i da MAS MC LLOYD treba izbegavati u širokom luku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Nemote ljudi tako ipak je Sutomore među dva najbolja motoskupa u CG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nemote ljudi tako ipak je Sutomore među dva najbolja motoskupa u CG ;D ;D ;D ;D JaO... ;D tO JE BILO BRUTALNO ;D Shalu na stranu,sledece godine ce se odrzati prvi moto skup Poseidon-Budva i to necu propustiti a pogotovo jer su u mi tu prijatelji.Cak ce biti i pregovora da i Pirati-Ulcinj, odrze skup prvi ili naredni vikend u odnosu na Budvu.Zavidi ko ce prvi praviti.Onda dolazimo na letovanje pa spajamo 2 moto skupa u jednoj nedelji.Extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...