zekaa 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam veoma upucen u desavanja u CG,a planiram da odem tamo na motoskup i odatle nastavim voznju po obali zanima me kalendar moto skupova tamo,ako su uopste bajkeri iz CG aktivni po tom pitanju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam samo za skup u Ulcinju koji je vec bio i Sutomore pocetkom septembra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 263 Napisano Jul 5, 2009 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Planira se skup u Budvi, 29 avgust, kamp i plaža Jaz; kad mogu Stounsi i Madona, možemo i mi ;D.Detalje će objaviti mk Posejdon Budva. U svakom slučaju planirajte i dobrodošli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh Jaz,predobro mesto,tamo sam svake godine i uvek pomislim kako je idealno za moto skup. Cuo sam da ce mozda i bajkeri iz Igala da organizuju nesto,ili su hteli pa odustali-tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekaa 0 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informacijama,nadam se da se vidimo u Budvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 8, 2009 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se na prelasku granice motorom u Crnu Goru placa eko taksa od 10 Evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 8, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da li se na prelasku granice motorom u Crnu Goru placa eko taksa od 10 Evra? Do prosle godine nije se placalo.NIsam cuo da su nesto menjali za ovu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ako bude u budvi nesto organizovano dolazim 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne naplacuje se,gledao sam pre neki dan Alvirovica na putu do Budve i rekose tako na granici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan vidis nijesam znao za ovaj skup na jazu... ne placa se taksa za motore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 9, 2009 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo provozati se do mora.Nista ne obecavam,jer uvek ispadne neko s....!Ipak,ako Bog i dobra sreca da,eto i mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo ce biti zanimljivo prvo na susret u budvu pa sledeci viken sutomore ,uh jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu nekako da se organizujem i da odem. Mali off. Nikad nisam motorom izlazio iz Srbije. Sta je sve potrebno, na primer za crnu goru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 11, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu nekako da se organizujem i da odem. Mali off. Nikad nisam motorom izlazio iz Srbije. Sta je sve potrebno, na primer za crnu goru? Vozacka,saobracajna,licna karta.gorivo i ispravan bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan kad li je susret u sutomoru, ovde je neko napisao da je odmah sledece nedelje iza budve ali jel to sigurno ???ako neko na nek javi , hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Jul 26, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan U sutomoru je skup 4 ,5,6 septembar. -------------------------------------------------------------------------------- Ove 2009 god. osnovan je moto klub POSEIDON iz Budve klub ima za sada dvadeset članova a sastanke održavamo u kaffe Garden u centru grada. za sada nijesmo još postavili sajt mada je u toku. Nesrećnim sticajem okolnosti ostali smo bez našega člana i velikog borca za moto svijet Pera (drajv-a) tako da ove godine nećemo praviti moto žurku kao što smo planirali, ali će mo se upoznati po moto skupovima i družiti sledeće godine kod nas na skupu u Budvi. Predsjednik kluba- Vlado Bulatović tel. 067 251 400 Sekretar kluba- Luka Banović tel. 068 140 448 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markedjani 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan sad u petak 07.08.09. krećemo za CG iz Subotice. Pošto i moja lepša polovina i ja radimo još u petak, krećemo predveče i noćenje je u Valjevu odakle krećemo ranim jutarnjim dalje. Cilj nam je Krtole (okolina Tivta) - pa ako ima "kolega" koji su usput - u društvu je uvek lepše ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan DALI NEKO ZNA HOCE LI SE ORGANIZOVATI BILO KAKAV DKUP U CRNOGORSKOM PRIMORJU BUDVA VIDIM DA JE OTKAZANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 7, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da ima u Sutomoru.Mi planiramo ako bude ok vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan do sutomora ima tri nedelje a mi jos neznamo dal je to sigurno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 263 Napisano Avgust 15, 2009 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan mk lloyd je otvorio svoj sajt "motokamp sutomore | LLoyd sutomore", valjda ga zato nema na bjb ??? Definitivno je na tom sajtu najavljen skup za 4, 5, 6 septembar. Dark, cekamo te sa niksickim pivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ako vreme bude kako treba idem i ja sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Kod Pirata boze zdravlja iduce godine ne propustamo. Ali Lloyd nikada vise. Da mi u pola noci neko dize cenu piva sa 1euro na 1,5eura i da mi sa nekim glupim meafonom preti kako ce sve da nas pohapsi policija CG, nikada vise. Ni slucajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Lloyda sam sreo pre par dana u Sutomoru.Skup je 04.05.i 06.septembra.Program jos uvek nije imao ostampan,ali na sajtu ga ima.Kako rece,sve je isto kao prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan „MOTO MEETING-2009“ odnosno “SUTOMORSKA SEPTEMBARSKA MOTORIJADA”-*LLOYD-2009*. ove godine je terminski i kalendarski definisana za 04., 05. i 06. septembar 2009. Mjesto održavanja moto skupa odnosno lokacija organizacije moto mitinga „LLOYD-2009“ *VII “SUTOMORSKA SEPTEMBARSKA MOTORIJADA-2009”* je u MOTO CAMP-u „LLOYD“ u centru Sutomora. OVO JE SA NJIHOVOG SAJTA.ZNACI BICE PA NAVALITE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...