egoarmy 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, posto sam napokon resio da kupim svoj motocikl ovih dana sam se dao u ozbiljnu potragu po netu ono sto bih ja voleo je model kawasaki ER5 ali izgleda da ce finansije odluciti drugacije i imam opciju korejskog proizvodjaca Hyosung. Motor prodaje moj komsija i dobar prijatelj tako da u ispravnost i sve stto treba da znam o motociklu nebrinem ali me interesuje vase misljeje dali je to dobra investicija za mene kao pocetnika pa kad se budu popravile finansijske mogucnosti kupovacu nesto bolje kao kawa er5 model je Hyosung - Aquila 125 uradjen je servis lanac i lancanik skoro promenjeni,gume nove glanc jes da su kineske al su nove vizuelno motor ocuvan skroz. naravno sta mislite koliko vredi dati novaca za takvu masinu? Zahvaljujem unapred na odgovorima i vidimo se uskoro na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paga 4 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Горњи Милановац Prijavi odgovor kao problematičan Па не може се рећи цена а да ниси ама баш ништа од података дао ... На пример , број пређених километара , као најбитинији параметар , па годиште , фотке итд... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А где ти се комшија снабдевао резервним деловима? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kakvo je stanje. Dosta ljudi hvali ovaj model. Kvalitet je dostas veci od prosecnog kineza ali za nijansu slabiji od japanaca. Jedino su problem rezervni delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan godiste je 2001, predjena kilometraza je oko 18000 km pre par hiljada promenjeni lanac i lancanici gume nove korektno ocuvan motor od opreme ima kozne bisage. Delove je nabavljao u PA dok je postojao uvoznik a sada nabavlja u HR jer je tamo najblize, meni to nije problem jer sam cesto u HR tako da mogu da ga odrzavam bez problema. Samo mi je bitno da se nezeznem sa izborom nebih voleo da za mesec dana moram da prodajem njega da bih kupio nestop drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti delovi ne predstavljaju problem, sasvim je korektan motor, nesto snazniji, i mnogo lepsi i masivniji od japanskih i kineskih konkurenata u klasi. Provozaj i ako ti se dopada, kupuj, sto se tice pouzdanosti, mislim da ne treba puno da brines. Sto se tice cene, ako je prijatelj, neka bude prijateljska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trazi za Hyosunga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na odgovorima, cena je 1400 evropljana mozda je to i malo previse ali bar znam od koga sam kupio i siguran sam u ono sto mi je rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da te nije osurio sa cenom Samo se raspitaj gde ima rezervnih delova. Posto kod nas vise nema Hyo predstavnistvo pa je frka za delove i delovi su skupi do bola. Ali ako imas ikakve mogucnosti, bolje se strpi pa kupi Kawu ER-5 i miran si. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan videcemo imam jos oko 7 dana da razmisljam a posle toga uzimam pa sta bude jbg. Sto se tice kawe prodaje jednu momak na forumu i vrh je samo da vidim ako se do 10-tog popravi finansijska situacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred! Sta god da kupis pohvali nam se malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan naravno bice odmah fotkica iz svih mogucih uglova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ili da kupis moj virago za 1800 ? 1999god i preshao je 17500km i ne trebas nista ulagati jer ga redovno vozim na servise, a imam i srvisnu knjizicu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37338.0 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu ali ipak je prevladao hyosong zbog cicnjenice da mi je prodavac komsija i prijatelj tako da asm siguran u stanje motora a i finansijski deo smo prilagodili da se neoseti Cim dodjem do fotoaparata kacim slike za prva dva dana ubio oko 100km i veoma lepo se pokazao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 5, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Da se lepo navozas i da te lepo sluzi makina Cekamo fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si dobar motor ali si ga po meni preplatio ipak je on star 8 godina i kosta 1400e a nevjerujem da je nov preko 2000e eventualno 2300e. da si dodao jos koju stotinu mogao si uzeti xt ili tt ili gs500 ili cb400 sto je po meni dugotrajniji izbor a i bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=37993.msg564861#msg564861 date=1246800370] Kupio si dobar motor ali si ga po meni preplatio ipak je on star 8 godina i kosta 1400e a nevjerujem da je nov preko 2000e eventualno 2300e. da si dodao jos koju stotinu mogao si uzeti xt ili tt ili gs500 ili cb400 sto je po meni dugotrajniji izbor a i bolji ...i koji bi verovatno bili tu negde njegovih godina.Inace nov je bio oko 3400e (bio posto sad ne znam kako se krecu cene jer nema pravog uvoznika). Buduci da si pocetnik ovo je po meni odlicno resenje, nek te odveze gde god pozelis i nikad ne ostavi na putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da si uzeo sta ti se svidja. Sada samo voznjaaaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini......a sada uzivancija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=37993.msg564861#msg564861 date=1246800370] Kupio si dobar motor ali si ga po meni preplatio ipak je on star 8 godina i kosta 1400e a nevjerujem da je nov preko 2000e eventualno 2300e. da si dodao jos koju stotinu mogao si uzeti xt ili tt ili gs500 ili cb400 sto je po meni dugotrajniji izbor a i bolji ...i koji bi verovatno bili tu negde njegovih godina.Inace nov je bio oko 3400e (bio posto sad ne znam kako se krecu cene jer nema pravog uvoznika). Buduci da si pocetnik ovo je po meni odlicno resenje, nek te odveze gde god pozelis i nikad ne ostavi na putu! to je tacno al za te pare je mogao naci comet 250ccm,neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan upravo se vrattio sa voznje cca nekih 60-70km arandjelovac-belanovica preko Bukulje pa zivkovci-darosava-Arandjelovac bilo prelepo vreme pravo za voznju,sto se tice motora ja idalje mislim da nisam pogresio za pocetak je dosta a za koji mesec cemo lako da menjamo za nesto sto mi se svidja neki fini NAKED 500-600 cc. Jedan od razloga vise je i oprema koju moram kupiti kaciga,jakna,pantalone itd haha jedino obucu nemoram imam duboke patike koje su inace pravljene za paintball ali kao da su orginal za voznju motora ubio dve muve jednim udarcem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan evo i neka fotkica http://cdn.bjbikers.com/images/imported/ZM/p5b1x_motor1o.jpg' alt='p5b1x_motor1o.jpg'> [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da neumem da okacim slike ??? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...