Opi 7 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako ima zainteresovanih, ja bih u subotu krenuo na more, do CG, vozim normalno, pa ako ima zainteresovanih, neka mi se jave na 063/255-258 i da putujemo zajedno!! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da nemam adekvatnu opemu (ciradu, vrecu, sator...), verovatno necu (osim ako ne poludim ). Ali zaintersovan jesam, ako ne sad u subotu onda drugi put! Nego za sad, ima li tamo neki smestaj, pre svega za motorcikl (garaza ili tako nesto)? I kad bi se vracao? Pozdrav, i svakako sretan put (a mozda i poludim pa ... ) Mica 064/3295-208 grasulic@nadlanu.com Pancevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ja sam tamo rezervisao smestaj u Utjehi, kod Ulcinja, i ostajem 7-10tak dana... ali cu biti po celom primorju... p.s. vidjao sam u ponudi Metroa, sator za 1500 din(za dve osobe) i vrece od 700 din/kom pa ako se predomislis, ja krecem sa svitanjem sutra ujutru! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitanje. U Sloveniji se stvara neka fama oko ekološke takse, koja je na snazi u Crnoj gori. Neki su platili.....neki nisu......?????????? Sad mi nije jasno.......ili je ona obavezna i za motore......il je to samo neka nategancija glupih Slovenskih bajkera????? Nije mi puno onih nekoliko EUR-a.......al radije jih potrošim za piče sa drugim bajkerima!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine se nije placalo za motore. Za auta se placa i ove, 10E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Za motore se ne placa eko taksa, ali ako se dolazi preko Trebinja placa se putarina na ulazu u Crnu Goru, pa su se mozda prebacili... Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ja sam imao samo zeleni karton, i nista vise. Nisam placao nikakvu dodatnu taksu. Za sve koji krecu ka CG, put je super, cak i kanjon Morace je dobro odradjen, prosiren put, i voznja kroz taj predeo je maltene odmarajuca. Skoro svuda ljudi koji vide motor se sklanjaju po malo u stranu, vrlo korektno i voznja do dole, meni je bila lagana. Jedini deo puta koji mi se nije svideo je onaj posle Podgorice... tu je dosta kolovoz pretvoren u sine. Tipa kao na autobuskim stanicama u bgdu... Sve u svemu, super je bilo, policija me nigde nije zaustavljala... Na ulazu u CG su mi nasi pogledali dozvolu i licnu kartu, na 5 sec i to je to, a njihovi samo licnu kartu. Na izlazu iz CG, njihovi nisu me ni gledali a nasi samo licnu kartu. Ko ide kroz tunel Podgorica - Sutomore (Petrovac) - cena je 2.5 e ali vredi, tunel je ekstra, duzine nekih 5 km valjda, ili tako nesto, i na svakih 350 m ima telefon za SOS i stajaliste... Ventilacija je super kao da i nisi u tunelu. Pravio sam i turu posle od Utjehe (Bar) do Ostroga, i put u tom pravcu ka Danilovgradu i Niksicu je vrlo dobar, sirok, jedino je zadnjih 8 km do ostroga problematicno, negde je put toliko uzan da samo jedan auto moze da ide po asvaltu, a bus gazi sljunak na tom mestu... ima i dela gde sam morao da se vracam nazad, zbog busa, nismo mogli da se memoidjemo... ali dobro, polako i nije problem. Bio sam i do Zanjica. I samo zadnjih par km je put slican ovom ka Ostrogu, ali je olaksavajuca okolnost sto je okolo puta zbunje i drvece a ne provalija E sad negde oko 10tog avgusta mozda cu ponovo do CG, na par dana, spavanje pod satorom - tipa petak polazak rano ujutru, sub, ned vracanje. Trebalo bi da podju jos neki bajkeri iz Paracina. Ovo je samo plan ako bude 100 % siguran, pusticu novu temu, pa ko je zainteresovan da se prikljuci, samo izvolte!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off ali ajde da pitam. Za sta sluzi zeleni karton, da li je obavezan i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni karton omogucava da osiguranje koje posedujes za motor vazi i u stranim drzavama i bez toga se ne moze nigde sem u CG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, ostalo je da se kaze da kosta 1000 dinara i vadis ga u svojoj osiguravajucoj kuci! Procedura traje par minuta. Nema cekanja ni zakazivanja, a moze da ti izvadi bilo ko, jer se vadi na osnovu saobracajne dozvole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SA_Rider 3 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Down Under Motocikl: U Potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ja sam imao samo zeleni karton, i nista vise. Nisam placao nikakvu dodatnu taksu. Za sve koji krecu ka CG, put je super, cak i kanjon Morace je dobro odradjen, prosiren put, i voznja kroz taj predeo je maltene odmarajuca. Skoro svuda ljudi koji vide motor se sklanjaju po malo u stranu, vrlo korektno i voznja do dole, meni je bila lagana. Jedini deo puta koji mi se nije svideo je onaj posle Podgorice... tu je dosta kolovoz pretvoren u sine. Tipa kao na autobuskim stanicama u bgdu... Sve u svemu, super je bilo, policija me nigde nije zaustavljala... Na ulazu u CG su mi nasi pogledali dozvolu i licnu kartu, na 5 sec i to je to, a njihovi samo licnu kartu. Na izlazu iz CG, njihovi nisu me ni gledali a nasi samo licnu kartu. Ko ide kroz tunel Podgorica - Sutomore (Petrovac) - cena je 2.5 e ali vredi, tunel je ekstra, duzine nekih 5 km valjda, ili tako nesto, i na svakih 350 m ima telefon za SOS i stajaliste... Ventilacija je super kao da i nisi u tunelu. Pravio sam i turu posle od Utjehe (Bar) do Ostroga, i put u tom pravcu ka Danilovgradu i Niksicu je vrlo dobar, sirok, jedino je zadnjih 8 km do ostroga problematicno, negde je put toliko uzan da samo jedan auto moze da ide po asvaltu, a bus gazi sljunak na tom mestu... ima i dela gde sam morao da se vracam nazad, zbog busa, nismo mogli da se memoidjemo... ali dobro, polako i nije problem. Bio sam i do Zanjica. I samo zadnjih par km je put slican ovom ka Ostrogu, ali je olaksavajuca okolnost sto je okolo puta zbunje i drvece a ne provalija E sad negde oko 10tog avgusta mozda cu ponovo do CG, na par dana, spavanje pod satorom - tipa petak polazak rano ujutru, sub, ned vracanje. Trebalo bi da podju jos neki bajkeri iz Paracina. Ovo je samo plan ako bude 100 % siguran, pusticu novu temu, pa ko je zainteresovan da se prikljuci, samo izvolte!! Brate ja sam cesto letovao u Utehi , U zalivu Kunje i Val Maslina , a sa ovim tvojom pricom proradi mi nostalgija . Zadnji put sam bio 2003 i tada se bas bio otvorio Tropical Bar ( cini mi se tako da se zvao ) gde smo ispijali hladna piva, i upoznali vruce .... :-X Malo mesto za koje me vezu lepe uspomene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...