Jump to content

Moto Zajednica

do crne gore sad u subotu?!?!? 4.7.2009

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004

Drugari, ako ima zainteresovanih, ja bih u subotu krenuo  na more, do CG, vozim normalno, pa ako ima zainteresovanih, neka mi se jave na 063/255-258 i da putujemo zajedno!!

poz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 227 postova

S obzirom da nemam adekvatnu opemu (ciradu, vrecu, sator...), verovatno necu (osim ako ne poludim :D).

Ali zaintersovan jesam, ako ne sad u subotu onda drugi put!

Nego za sad, ima li tamo neki smestaj, pre svega za motorcikl (garaza ili tako nesto)? I kad bi se vracao?

Pozdrav, i svakako sretan put (a mozda i poludim pa ...  :D)

Mica

064/3295-208

grasulic@nadlanu.com

Pancevo

• U prolazu, 39 postova

Pa, ja sam tamo rezervisao smestaj u Utjehi, kod Ulcinja, i ostajem 7-10tak dana... ali cu biti po celom primorju...

p.s. vidjao sam u ponudi Metroa, sator za 1500 din(za dve osobe)  i vrece od 700 din/kom  pa ako se predomislis, ja krecem sa svitanjem sutra ujutru!

poz

• U prolazu, 58 postova

Samo jedno pitanje.

U Sloveniji se stvara neka fama oko ekološke takse, koja je na snazi u Crnoj gori.

Neki su platili.....neki nisu......??????????

Sad mi nije jasno.......ili je ona obavezna i za motore......il je to samo neka nategancija glupih Slovenskih bajkera?????

Nije mi puno onih nekoliko EUR-a.......al radije jih potrošim za piče sa drugim bajkerima!!!!!

• Svrati ponekad, 225 postova

Za motore se ne placa eko taksa, ali ako se dolazi preko Trebinja placa se putarina na ulazu u Crnu Goru, pa su se mozda prebacili...

Pozdrav, Nebojsa

• U prolazu, 39 postova

Tako je, ja sam imao samo zeleni karton, i nista vise. Nisam placao nikakvu dodatnu taksu. Za sve koji krecu ka CG, put je super, cak i kanjon Morace je dobro odradjen, prosiren put, i voznja kroz taj predeo je maltene odmarajuca. Skoro svuda ljudi koji vide motor se sklanjaju po malo u stranu, vrlo korektno i voznja do dole, meni je bila lagana. Jedini deo puta koji mi se nije svideo je onaj posle Podgorice... tu je dosta kolovoz pretvoren u sine. Tipa kao na autobuskim stanicama u bgdu... Sve u svemu, super je bilo, policija me nigde nije zaustavljala... Na ulazu u CG su mi nasi pogledali dozvolu i licnu kartu, na 5 sec i to je to, a njihovi samo licnu kartu. Na izlazu iz CG, njihovi nisu me ni gledali a nasi samo licnu kartu.

Ko ide kroz tunel Podgorica - Sutomore (Petrovac) - cena je 2.5 e  ali vredi, tunel je ekstra, duzine nekih 5 km valjda, ili tako nesto, i na svakih 350 m ima telefon za SOS i stajaliste... Ventilacija je super kao da i nisi u tunelu.

Pravio sam i turu posle od Utjehe (Bar) do Ostroga, i put u tom pravcu ka Danilovgradu i Niksicu je vrlo dobar, sirok, jedino je zadnjih 8 km do ostroga problematicno, negde je put toliko uzan da samo jedan auto moze da ide po asvaltu, a bus gazi sljunak na tom mestu... ima i dela gde sam morao da se vracam nazad, zbog busa, nismo mogli da se memoidjemo... ali dobro, polako i nije problem.

Bio sam i do Zanjica. I samo zadnjih par km je put slican ovom ka Ostrogu, ali je olaksavajuca okolnost sto je okolo puta zbunje i drvece a ne provalija :)

E sad negde oko 10tog avgusta mozda cu ponovo do CG, na par dana, spavanje pod satorom - tipa petak polazak rano ujutru, sub, ned vracanje. Trebalo bi da podju jos neki bajkeri iz Paracina. Ovo je samo plan ako bude 100 % siguran, pusticu novu temu, pa ko je zainteresovan da se prikljuci, samo izvolte!!

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Mali off ali ajde da pitam. Za sta sluzi zeleni karton, da li je obavezan i koliko kosta?

• U prolazu, 39 postova

Upravo tako, ostalo je da se kaze da kosta 1000 dinara i vadis ga u svojoj osiguravajucoj kuci! Procedura traje par minuta. Nema cekanja ni zakazivanja, a moze da ti izvadi bilo ko, jer se vadi na osnovu saobracajne dozvole.

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: U Potrazi

Tako je, ja sam imao samo zeleni karton, i nista vise. Nisam placao nikakvu dodatnu taksu. Za sve koji krecu ka CG, put je super, cak i kanjon Morace je dobro odradjen, prosiren put, i voznja kroz taj predeo je maltene odmarajuca. Skoro svuda ljudi koji vide motor se sklanjaju po malo u stranu, vrlo korektno i voznja do dole, meni je bila lagana. Jedini deo puta koji mi se nije svideo je onaj posle Podgorice... tu je dosta kolovoz pretvoren u sine. Tipa kao na autobuskim stanicama u bgdu... Sve u svemu, super je bilo, policija me nigde nije zaustavljala... Na ulazu u CG su mi nasi pogledali dozvolu i licnu kartu, na 5 sec i to je to, a njihovi samo licnu kartu. Na izlazu iz CG, njihovi nisu me ni gledali a nasi samo licnu kartu.

Ko ide kroz tunel Podgorica - Sutomore (Petrovac) - cena je 2.5 e  ali vredi, tunel je ekstra, duzine nekih 5 km valjda, ili tako nesto, i na svakih 350 m ima telefon za SOS i stajaliste... Ventilacija je super kao da i nisi u tunelu.

Pravio sam i turu posle od Utjehe (Bar) do Ostroga, i put u tom pravcu ka Danilovgradu i Niksicu je vrlo dobar, sirok, jedino je zadnjih 8 km do ostroga problematicno, negde je put toliko uzan da samo jedan auto moze da ide po asvaltu, a bus gazi sljunak na tom mestu... ima i dela gde sam morao da se vracam nazad, zbog busa, nismo mogli da se memoidjemo... ali dobro, polako i nije problem.

Bio sam i do Zanjica. I samo zadnjih par km je put slican ovom ka Ostrogu, ali je olaksavajuca okolnost sto je okolo puta zbunje i drvece a ne provalija :)

E sad negde oko 10tog avgusta mozda cu ponovo do CG, na par dana, spavanje pod satorom - tipa petak polazak rano ujutru, sub, ned vracanje. Trebalo bi da podju jos neki bajkeri iz Paracina. Ovo je samo plan ako bude 100 % siguran, pusticu novu temu, pa ko je zainteresovan da se prikljuci, samo izvolte!!

Brate ja sam cesto letovao u Utehi , U zalivu Kunje i Val Maslina , a sa ovim tvojom pricom proradi mi nostalgija . Zadnji put sam bio 2003 i tada se bas bio otvorio Tropical Bar ( cini mi se tako da se zvao ) gde smo ispijali hladna piva, i upoznali vruce .... :-X

Malo mesto za koje me vezu lepe uspomene.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja