zverko 0 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Keeway Speed 150 2007. godište u odličnom stanju daklem, motor sam kupio sredinom juna ove godine, i na njemu polozio voznju i sad hocu nesto novo, veće... Motor je 2007 godište, kupljen ovde u Beogradu, u Bulevaru Revolucije. Servisiran u glavnom servisu na batajničkom putu, pošto bivši (prvi) vlasnik živi tamo. Postoji Servisna knjižica, sve pod konac. Motor je dobro očuvan. Prešao oko 3.000 kilometara. Ja sam jako malo prešao sa njim. Inače, u prošlu subotu sam bio do servisera da mi zategne lanac i pogleda motor, i rekao je da je sve super i ne treba ništa do sledećeg servisa. Dakle, bez ulaganja! Uz motor dobija se i lanac katanac za motor (debeli veliki), kofer original keeway i prva pomoć motor je registrovan do 05.06.2010 Još jednom napominjem da sam izuzetno zadovoljan motorm, ali ipak mi je mali, i treba mi veći motor. Dakle, to je jedini razlog prodaje, inače ga ne bih ni prodavao! Sa prodajom ne žurim, tako da se javite, šta god vas interesuje pitajte. Cena: 990 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, gume su ko nove! bukvalno postoje one iglice sa strane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel 1997 il 2007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel 1997 il 2007 2007... pobogu, sta je samnom Mnogo sam malopre gledao motore koje ću da pazarim pa mi ostalo u mozgu 97 DAKLE 2007 GODIŠTE!ž p.s. hvala jevto z Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da, cena u dinarima je 94.000,00 dinara, sto znaci da moze placanje i u dinarima i u evrima (bolje u dinarima) a telefon je 065/999-2112 z Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 950 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, za ozbiljne kupce 900 eura. U cenu je uračunat original kofer kupljen na batajničkom drumu, i debeo zaštitni lanac. A i evrić je malo pao Ajmo ljudi, dok je mlado Za Srbe nema krize z Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 900e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 850e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 850e Jok, najbolje pokloni ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad bidnem predsednik upravnog odbora NIS-a, ili Direktor aerodroma Beograd, poklonicu ga, i još ću da platim A do tad 80.000,00 dinara Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno... Za kesh moze dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze preko limunda bez rezervne cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze preko limunda bez rezervne cena ahahaha Sad uskoro pustam bez rezervne, posto ljudi ne kapiraju A i kosta Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 750e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja cena 650 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ti je preporuka da ga ne prodajes za ovako mizerne pare! Vredi on dosta vise pogotovo jer je 150ica, a njih u prodaji nema! Ja sam imao plan da prodajem moju masinu ali nisam hteo da je dajem ispod 900! To ti je moje misljenje. pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja ti je preporuka da ga ne prodajes za ovako mizerne pare! Vredi on dosta vise pogotovo jer je 150ica, a njih u prodaji nema! Ja sam imao plan da prodajem moju masinu ali nisam hteo da je dajem ispod 900! To ti je moje misljenje. pozzzz Sve znam druže, sve znam... Pogotovo što je makina izuzetna, stvarno greota, ali šta ćeš kad nema tražnje (sad se nešto kao pojačalo), a para treba hitno.. Šta ćeš.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ZAMENA http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84331-kawasaki-gpz-500s-hitna-prodaja-ili-zamena/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...