joebar 5 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je SUPER!!! Svaka cast Panteri!!! Pozdrav od M.C."Fanatic Riders" Kanjiža. ...dajte malo slika,ako može... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan MK JOKERS Šamac (Republika Srpska) ojačan dvojicom simpatizera iz Modriče čestita organizatorima na odličnom skupu! Evo nekoliko sličica od nas... Prije defilea (a posle pasulja )... Najbolje osvježenje na onoj vrućini je upravo stiglo... Ni u defileu nije bilo loše... Ali je po povratku bilo žestoko... Smorili smo ih... Nedelja ujutro čorba u "Šaranu"... Slikanje ispred najdražeg nam preduzeća na svijetu... I put pod noge!!! Pozdrav iz Šamca! P.S. Eto bidnoh i ja, i bi jako fino, a što je najbolje, vrijeme je poslužilo odlično ;) K'o da si bio sam?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Uh, "simpatizera"!!! c c c Pa da nije bilo nas dvojice iz MK Balkanika Modriča, pitanje je ko bi povezao sve stvari i putnike sa havarisanog motora jednog od Jokersa... ;-) U svakom slučaju, organizatorima sve čestitke na odličnom moto skupu i ako bude sreće, vidimo se i slijedeće godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, nažalost prvi put propustila moto susret u svom Apatinu, iz opravdanih razloga, ali ni malo ne sumnjam da su Panteri bili pravi domaćini kao i uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacinima!Prvi put smo bili u Apatinu na skupu,mnogo motora sa svih strana.Uz placenu ulaznicu(stvarno nije mnogo,mora se priznati) uspomena-suvenir u vidu marame.Hvala Apatinci,dolazimo i sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...