scofield 102 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji moto kluba "PANTER" - Apatin. Blizi se datum odrzavanja naseg moto susreta, kao sto znate to je prvi vikend u julu tacnije 03. 04. 05. - jul - 2009. god. Mesto je kao i prethodnih godina kamp kod kanala DTD. Za dobar provod i rok svirku ove godine u moto kampu zaduzeni su: petak: Mogli Bi Screamers Azra Tribut subota: Gosti Iznenadjenja Sinobusi Orthodox Celts Globalna Kriza Striptiz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan M.C. Fanatic Riders - Kanjiza DOLAZI!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan KOLUT.BEZDAN.MONOSTOR.SOMBOR napada grupno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice svirke bice sigurno dobra jer su ortodox-i napravili bas dobru atmosferu u Kuli, ali i pored svirke dolazim, jer sam prosle godine propustio pasulj i zadrzao se silom prilika samo tri-cetri sata, sto je bilo dovoljno da vidim odlicnu organizaciju i ljubaznost! tako da ove godine NE PROPUSTAM! bila je i odlicna nagrada na nagradnoj igri, koju nisam osvojio ali za sve postoji DRUGI PUT! vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan može neka cena ulaznice i mesto i šta će biti za klopu jer donosim jednog gosta itd itd!! planiram doći sigurno!! pozdrav apatinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Ulaznica je 400 din,a za klopu u subotu naravno pasulj,a za petak ne znam tacno. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan možda glupo pitanje ali tih 400 dinara je po motoru ili po glavi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jul 2, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra, steta sto ne mogu u subotu, ali bolje ista nego nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan možda glupo pitanje ali tih 400 dinara je po motoru ili po glavi?? po motoru naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan NIJE LI MALO PUNO > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan aj sta kukas blizu si! salim se, ako smem da prokomentarisem, mislim da je ok tako se krece 300-400 (moglo je biti po glavi toliko) ;D a i s'obzirom da se ove godine mnogo toga teze organizuje a i sponzora je manje, organizovali su prosle godine dobru svirku, bice i ove verovatno, a i bila je prosle i dobra nagradna igra (da li je namestena ne znam jer nisam nista dobio) ;D jbg takva su vremena..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blade 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Z750, BMW K1300R Prijavi odgovor kao problematičan PA PUNO JE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Jul 3, 2009 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije puno ako nosis nekog, ali ako si sam onda je mozda i malo puno, dosad na vecini susreta cena ulaznice nije prelazila 200-300 din... Ali nadam se da ce DOBAR i obilat pasulj i dobar program da opravdaju cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Bio juce, malo ljudi je bilo, ali zato danas sam video masu ljudi koji idu ka Apatinu, sto je najgore, ja radim i gledam sve kako odlaze, uh sad sam se iznervirao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan puno motora puno ljudi sve super sem muzike cisa 0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bili JOKERI, popili, pojeli, proveli se fino...provozali i to je to...nemam nekih posebnih zamerki... MC JOKER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan bio juče u apatinu prvi put i oduševljenje!!prvo sam na ulazu bio prijatno iznenadje sa DOBRODOŠLI a potom i konačno za plaćenu ulaznicu sam dobio suvenir u vidu marame!!svaka čast organizatorima!! a vreme idealno grad prelep i šta još reći??? POZDRAV APATINCIMA OD SAFETA IZ SUBOTICE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 5, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan eto, toliko halabuke oko tih 400 dindzi za ulaz, da se na kraju super isplatilo (ako se to trazi) pasulj je bio super i bilo ga je do uvece, iz dva puta! mala zamerka da su nedostajale oznake na putevima pa smo se nas par malo gubili prateci oznake za bicikliste! ali, boze moj, nije Apatin New York! Pozdrav organizatorima za ljubaznost! (posebno na usluzenju pasulja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan bio u subotu nije bilo lose samo mi bilo zao sto nisam mogao da docekam ni kraj svirke do kraja moralo se ici kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 5, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan I OD MENE PONESTO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Jul 5, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan I DA NE ZABORAVIM DRUGARA SA PUTA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan bejah, videh. odlicno. jedina zamerka je sto nije napravljen prilaz vodi, mogao je tu da padne i dobar kupanjac. prostor je super treba obici, a put do tamo em lep em pun onih krivinica za lepu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto bidnoh i ja, i bi jako fino, a što je najbolje, vrijeme je poslužilo odlično ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...