Jump to content

Moto Zajednica

Motor do 1500 evra

Recommended Posts

• U prolazu, 30 postova

Pozdrav svim bajkerima!

ovako, za sad nista ne kupujem ali nesto se premisljam

Uzeo bi neki motor do 1500 evra i do 125 kubika (zbog godina)

Dosta mi se svidja Aprillia RS125 i Cagiva Mito (na taj fazon) ali za te pare bi morao da uzmem nesto starije ali opet to su 2T masine pa se kvare, a da uzmem nesto 4T to mi je previse tromo. Gledao sam oglasnike i nasao par Hyosung 125 za te pare ali opet to je 4T i nemam bas nesto poverenja u kineze

Sta bi mi vi preporucili?da li moze da se nadje takva neka ocuvana aprillia ili nesto na takav fazon ali da nije bas toliko kvarljivo?

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 577 postova
ali opet to su 2T masine pa se kvare' date=' a da uzmem nesto 4T to mi je previse tromo.

[/quote']

koja je bre ovo skola :?:

da li moze da se nadje takva neka ocuvana aprillia ili nesto na takav fazon ali da nije bas toliko kvarljivo?

stvarno ne vidim prepreku zasto se ne bi nasla neka ocuvana aprilija.

za 1500 evrica imas da biras, za mesec dva tek ce biti.

nego mani se ti filozofije 2T=KVARLJIVO 4T=TROMO

nije bas tacna :!:

• U prolazu, 30 postova
KAWSAKI GPZ 500S NIJE SKUP I IMAS MOTOR ZA DUGE STAZE

okrad & stevo hvala na brzom odgovoru :wink:

stevo samo motori do 125 kubika ulaze u obzir.

Pa tako sam citao po internetu a i slusao razna iskustva da se to kvari, kao non stop ima neka sitnica da se pokvari. Neka se javi jos neko ko ima ili je vozio Aprilliu, Cagivu ili nesto slicno da prenese utiske ili iskustva

EDIT: Jel moze da se uveze nesto? jel bi me skupo izasla registracija, papiri i ostalo?

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9
Gledao sam oglasnike i nasao par Hyosung 125 za te pare ali opet to je 4T i nemam bas nesto poverenja u kineze

Nisu Kinezi nego Koreanci! To je tvoja stavr sto nemas poverenja u njih, raspitaj se malo kod vlasnika Hyosung-ova pa ces da cujes njihova iskustva! Hyosung je pravio masine za suzuki sv650 dok nisu poceli da proizvode comet-a.

Mislim da ti se do 1500e ne isplati da uvozis motor. Ja sam imao cagivu mito (imas je u mojoj licnoj galeriji) '97 god. kod mene je bila nesto vise og godinu dana i presao sam sa njom oko 8-9000km ako se dobro secam i jednio sto sam zamenio na nju je svecica i ulja. A ako uzmes neku 125-icu 2T do 1500e bice starijeg godista i verujem da ce se kvariti.

• Svrati ponekad, 489 postova

ima da se nadje 2t mashina za 1500 do -2000 hiljade koja je extra... jako ccesh biti zadovoljan i ako dobro odrzzavash makinu sipash dobro ulje i gorivo ne vozish non stop u crveno ima da traje ohoho... josh ako stavish kit na 150 cc-a... ide to 190km/h...

• U prolazu, 30 postova

eh ne bi bas stavljao kit ali ok!

pa dobro videcu ako nadjem nesto! nadam se da cu naci nesto kvalitetno za te pare!

imam jos jedno pitanje:

citam tu po internetu i pise nesto ``zatvorena serija od 15 KS`` sta to znaci?da ima blokadu?jel se to moze izvaditi? znam da sve 2T 125 imaju oko 30-tak konja

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

ako planirash neshto da uvezesh pogledaj www.mobile.de, ima stvarno dosta motora za malo kesha i to su plus nemci koji ne lazhu kada ih pitash da li je sve ok sa mashinom...

ja sam preko tog sajta uvezao 4 auta i uvek su bili totalno ok, znachi bez ikakvih problema...

na tom sajtu sam pre neki dan nashao kawu zxr750r, 116ks, 8. mesec 92., ovaj je josh sredjen u full-u znachi auspuh neki carbon look i 100 drugih detalja, preshao 23000 i koshtao je 650e... ovo je samo bio primer da ponekad imaju stvarno dobre ponude...

btw. burazer mi vozi apriliu rs125 replicu i totalno je zadovoljan... vozi je vec 3 godine i nije uboo shravcigerom u nju... jedini problem shto su ti 2T motori zeznuti sa potroshnjom, meshavinom, nisu za duzhe vozhnje... pa ako je neka sportska mashina kao ova treba ti i pojachivach goriva... dosta veliko cimanje... shto se mene tiche ja glasam za 4T... ipak je to 125ccm ni jedan nece da ide neshto posebno... pa i onako cesh da ga menjash chim steknesh uslov za vozhnju jacheg motora tako da gledaj da te shto manje koshta u startu...

• Svrati ponekad, 489 postova
eh ne bi bas stavljao kit ali ok!

pa dobro videcu ako nadjem nesto! nadam se da cu naci nesto kvalitetno za te pare!

imam jos jedno pitanje:

citam tu po internetu i pise nesto ``zatvorena serija od 15 KS`` sta to znaci?da ima blokadu?jel se to moze izvaditi? znam da sve 2T 125 imaju oko 30-tak konja

to je ushtroena nsr-ka... ona ima tu blokadu na 14-15 konja... mada se to lako sredi da se otvori i onda ima oko 26-28 konja... pa ako neccesh kit onda stavish malossi mhr replicu izduv koi ti daje oko 3-4 konja... ima ortak iz kg-a na rs-u i kazze da je prezadovoljan... ja sam uvek za 2t do 125 u nekim sluchajevima i za 250... rs 250 ima lik u ns-u koi prodaje reche mi ortak i '02 god je ali troshi ohoho.... ali se kolje sa 600 cc-a... ide do 240...

• U prolazu, 30 postova

ok! tnx za linkove! svasta sam procitao

ali jel moze neko da mi kaze da li ima neko kod nas da se bavi uvozom motora? znam da ima uvoz automobila iz nemacke...holandije ...itd ali da li to ima i za motore negde?

• Svrati ponekad, 205 postova

Šefe, protrèi malo po ovim adresama pa se pokušaj snaæi, svima æe biti mnogo lakše da ti pomognu ako se upucaš na neki odreðen motor. www.motoscout24.de www.mobile.de www.1000PS www.avto.net ili otiði na oglase. :wink:

• U prolazu, 30 postova

posto je moje znanje iz nemackog malko slabije snasao sam se samo na ovim sajtovima i vecinu sam skontao sta je napisano:

aprillia:

http://www.motoscout24.autoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=bgizkirroz

http://www.motoscout24.autoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=brkbotooir

http://www.motoscout24.autoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=brwiwkzgtb

Honda NSR:

http://www.motoscout24.autoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=brkkwtgtbg

Cagive sam gledao ali to je dosta skupo. Eto zagrejao sam se bas za RS najvise! E sad opet pitam:

Jel ima neka firma kod nas koja se bavi uvozom motora?

hvala opet za linkove

• Svrati ponekad, 205 postova

Polovan ili nov?? Vjerovatno da ima neko iz tvog komšiluka da ti može dotjerati polovan motor iz inostranstva. Ako ne nedješ nikoga pokušaæu ja da pitam svoje znance. Ovde kod mene motore dovoze ovi što muljaju polovne stvari. Ja ti mogu dobaviti neki motor ali postoji rizik da ti ne uvale kakav krš. Pitaj Drag-a, možda on ima neku šemu :wink: :wink: :wink: !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja