JevtaNS 1927 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Baksuz bio na raftingu za vikend i moj Nikon Coolpix 4600 dobio malo reke Tare.Sad mu sve radi koliko sam ja video osim sto brljavi taster za okidanje nekad oce nekad nece pa se zaglavi .... Stoga molim ako neko zna ko se u Novom Sadu bavi popravkom digitalnih aparata ili jos bolje ko je ovlascen za Nikona bio bi mu jako zahvalan da to i napise u ovoj temi.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baksuz bio na raftingu za vikend i moj Nikon Coolpix 4600 dobio malo reke Tare.Sad mu sve radi koliko sam ja video osim sto brljavi taster za okidanje nekad oce nekad nece pa se zaglavi .... Stoga molim ako neko zna ko se u Novom Sadu bavi popravkom digitalnih aparata ili jos bolje ko je ovlascen za Nikona bio bi mu jako zahvalan da to i napise u ovoj temi.Hvala Mislim da bi moglo da pomogne susenje na suncu, ili fenom za kosu iz daljine da se ne pregreje. Ukoliko ne proradi, ovlasceni servis za NIKON je Refot B u Beogradu, Pcinjska br. 12. U cilju pružanja pune podrške kupcima u okviru REFOT B radi NIKON SERVIS, jedini licencni servis na našim prostorima. NIKON SERVIS je u pogledu tehničke obučenosti, brzine i kvaliteta opravke na zavidnom nivou. Preduzeće REFOT B i NIKON SERVIS se nalaze u Beogradu ulica Pčinjska 17. tel: 011 64 56 151, 011 64 47 958, 011 30 87 004, 011 744 70 36, 011 744 70 38, fax: +381 11 786 0234 service@refot.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Susenje probano cak i blago izduvavanje i nije pomoglo.Hvala za inf o ovlascenom u BG ako nema nista kod nas moracu da nosim ili sta vec kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je Beograd gledano iz NS-a malo zabacen, ali okreni telefonom Refot B, trazi Borisa ili nekog u servisu, i dogovori se da posaljes aparat post-expressom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odneo sam ga u servis u NS preko puta izvršnog Veća Vojvodine tel na koji se reklamiraju je 6612-548 yove se Saxsel DOO koji se bavi popravkom aparata od kad ja znam za sebe.Konstatovali su da je popravka neisplativa naplatili to 500dinara i vratili mi aparat.Pošo sam ja po prirodi majstor koji voli sve da čačka uzmem ja da vidim šta to nemože da se popravi.Rasklopim (Pri rasklapanji konstatovao da su polomili dve plastične zakačke na kućištu)očistim sklopim i moj aparat radi .Utrošio sam celih 15 minuta na ove radove oni su naplatili 25minuta za konstataciju da nemože da se popravi.Izražavam sumnju da su ga skroz i rasklopili pošto su polomili zakačke verovatno su odustali da ga neslome skroz. Naravoučenije od sada sve prvo probam sam pa tek onda kod takozvanih majstora. I NEMOJTE NOSITI APARAT KOD NJIH NA POPRAVKU!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...