jimmy 327 Napisano Jun 29, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu,put od Zabljaka preko Durmitora do Pivskog jezera,dal je ceo asvaltiran da znam na sta mogu da racunam? I jos jedna trasa puta,Niksic -Vilusi-Grahovo-Risan. Deluje mi zanimljivo,i ovog leta planiram proci tuda..otprilike tom marsutom,pa me interesuje da li je neko skoro tuda prosao i ako treba na nesto posebno paznja da se obrati By jimmy31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu,put od Zabljaka preko Durmitora do Pivskog jezera,dal je ceo asvaltiran da znam na sta mogu da racunam? I jos jedna trasa puta,Niksic -Vilusi-Grahovo-Risan. Deluje mi zanimljivo,i ovog leta planiram proci tuda..otprilike tom marsutom,pa me interesuje da li je neko skoro tuda prosao i ako treba na nesto posebno paznja da se obrati By jimmy31 predobro asfaltiran, moguće je da naletiš i na delove sa snegom predivna priroda i zilion prelepih krivina ... samo napred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan e, mali off.... sa kog sajta si skinuo tu mapu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan evo kako to izgleda preko Trse, tj Zabljak-Piva put preko Grahova takodje za preporuku, malo saobracaja, on Niksica do Vilusa odlicna magistrala, od Vilusa do Grahova malo uzi put ali lijep, od Gahova do Morinja uradjen novi put koji je fenomenalan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 29, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama e, mali off.... sa kog sajta si skinuo tu mapu? Stvarno ne znam odakle sam je skinuo,imam je na kompu dugo..obicna a.karta.Ako hoces daj mail,pa cu ti je poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Vilusi-Grahovo-Risan - što reć -stari put na žalost u svom većem dijelu više ne postoji , dio novog puta Lipci - pa skoro do Grahova je baš dobro odrađen i to je skoro čitavom dužinom novi put i dobar je za peglanje , posle toga mali dio do Grahova i dalje ka Vilusima je u izgradnji . Zašto sam rekao da stari put na žalost više skoro i ne postoji . Radilo se o starom putu još iz doba Austrougarske koji je odolijevao zubu vremena do ovih dana i koji je po meni a imam i dosta istomišljenika trebao ostati sačuvan kao svjedok prošlih vremena i svojevrsna turistička atrakcija.Ali naravno novi put je probijen tako da presijeca stari skoro čitavom dužinom i totalno ga je uništio. Pa tako bratac ako kreneš ovom dionicom spremi se za malo starog puta, malo novoprobijenog makadama i malo novog veoma dobrog puta. Dobrodošao i pitaj ako što treba , poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 29, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,definitivno cu ici tim putem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Put Lipci-Niksic je odlican u pocetku, tuneli, mostovi, blage krivine, idealan... Nazalost, smenjuje ga u duzini od 10-ak km (mozda je manje, ali se meni cinilo kao da je 100), makadam, tucanik, rizla i sve sto uz to ide. Verujem da ti sa afrikom nece biti problem, ali da sam znao da je takav put isao bih do Trebinja, pa za Niksic. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Napravi neki putopis kad se vratis, ili bar postavi koju sliku bas iz ovih delova koje si spominjao, najvise me interesuje deo za Risan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 30, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika,verovatno i putopis...za 20ak dana idem,znaci pre avgusta nece biti postavljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika,verovatno i putopis...za 20ak dana idem,znaci pre avgusta nece biti postavljeno kada ides? ja pocetkom avgusta idem za HN via durmitor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 30, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika,verovatno i putopis...za 20ak dana idem,znaci pre avgusta nece biti postavljeno kada ides? ja pocetkom avgusta idem za HN via durmitor ... Znacu za par dana tacan datum,za sad je jos neprecizno..od 20 jula do 1avg..krecem,a cucemo se pa mozda se desi da idemo u istom periodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika,verovatno i putopis...za 20ak dana idem,znaci pre avgusta nece biti postavljeno kada ides? ja pocetkom avgusta idem za HN via durmitor ... Znacu za par dana tacan datum,za sad je jos neprecizno..od 20 jula do 1avg..krecem,a cucemo se pa mozda se desi da idemo u istom periodu do 00 javi se pa se smislimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama e, mali off.... sa kog sajta si skinuo tu mapu? Stvarno ne znam odakle sam je skinuo,imam je na kompu dugo..obicna a.karta.Ako hoces daj mail,pa cu ti je poslati Moze i meni mapa Jimmy? lazarjokic@gmail.com Hvala unapred, ako nije frka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 30, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama e, mali off.... sa kog sajta si skinuo tu mapu? Stvarno ne znam odakle sam je skinuo,imam je na kompu dugo..obicna a.karta.Ako hoces daj mail,pa cu ti je poslati Moze i meni mapa Jimmy? lazarjokic@gmail.com Hvala unapred, ako nije frka A sto nebi moglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par slika preko Trse novi put Grahovo-Morinj a ovo je stari put od Grahova do Risna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Jun 30, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje ova informacija , da se upisem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 30, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par slika preko Trse novi put Grahovo-Morinj a ovo je stari put od Grahova do Risna Pored ovakvih predela i puteva ako se ima vremena..bezveze je ici standardniom magistralom.Prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Šćepan polje - Plužine: magistralni put uz kanjon Pive. Preporuka za laganu i uživancija vožnju! Kada ulaziš u tunele, otvori četvoro očiju zbog mogućih udarnih rupa. Takodje obrati pažnju na domaće životinje u višim predelima. Panduri u Plužinama na samom ulazu u ... grad, ako je ono grad, onda me zovite Lorimer. Za dobru jagnjetinu ispod sača se obrati u kafanu pre graničnog prelaza, desno. Jeftino i prste da poližeš 2. Plužine - preko Trse - Žabljak ... moj favorit. Obavezno tuda proći. novoasfaltirano, kvalitetno u svakom pogledu. Najlepši predeli,najlepša vožnja, najvišlji prevoj od ~2000 metara. Kafana ispod prevoja sa desne strane je tvoj izbor. Jakna? OBAVEZNA 3. Žabljak - preko jezerske visoravni - Šavnik - Dobar put, mestimično očekuj oštećenja, zima je bila duga. Šavnik i kafana? Jedino Radosava iz Djekne možeš da nadješ. U ... gradu ... (Lorimere, opet si pušio čudnu travu ) Šavniku panduri su kod pandurske stanice (treća krivina kada počneš da se spuštaš u ... grad) i imaju dobar vidik ka ostatku puta tako da ne divljaš. 4. Šavnik - Nikšić - Nemo' da divljaš. Put u dobrom stanju, prelepi predeli, put dušu dao za uživanciju. Imaš dobro etno selo gde se jede dobra pita na pola puta. Dobro je označeno. Dobri i po prihvatljivim cenama bungalovi. Panduri su na ulazu u NK 5. Nikšić Vilusi - po meni jedan od najbržih puteva u CG. konstantna blaga uzbrdica ka Vilusima, put u relativno dobrom stanju - nema udarnih rupa ali je asfalt prilično mator, dobri predeli, dobra vožnja, pažnja panduri su kao naručeni na izlazu iz NK, na ulazu u selo Velimlje (valjda se tako zove), i na benzinskoj pre raskrsnice za Viluse. 6. Vilusi - Grahovo - uski austrougarski put koji je dosta opterećen ovih dana jer se radi nova deonica. Mogući prekidi u saobraćaju. U Ledenicama imaš kafanu ispred koje je obično parkiran jedan ili dva Dajca i par Unimoga, svrati, kafa je domaća, a priča je svjetska. 7. Grahovo - Risan - stari put koji je prestao da se koristi prošle godine. Očekuj da nije očišćen od sitnih odrona, ako želiš da vidiš Boku iz te perspektive vredi proći, ali biraj br.8 8. Grahovo - Morinj - novi put na kome sam se prošle godine trkao autom protiv Crnog Mrlje i Search... Pazi put se koristi, ima saobraćaja i moguće je da naletiš na domaće životinje. Pošto dolaziš iz pravca Grahova ako odlučiš da divljaš obrati pažnju na zadnju 180 stepeni krivinu, označena je ograničenjem 40, jako je zeznuta i polako. Takodje za nazad, ljudi pazite se, put se jako zajebano završava u Grahovskom polju. Nije označen kraj!!! Ako ti treba dodatnih info, pošalji privatnu poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 30, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Uf..svaka cast na detaljnom objasnjenju i preporukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Da li je zavrsen onaj put koji je kad stanes iznad Risna desno, vidi se na slikama? Izvinjavam se za OFF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 30, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Da li je zavrsen onaj put koji je kad stanes iznad Risna desno, vidi se na slikama? Izvinjavam se za OFF. 8. Grahovo - Morinj - novi put na kome sam se prošle godine trkao autom protiv Crnog Mrlje i Search... Pazi put se koristi, ima saobraćaja i moguće je da naletiš na domaće životinje. Pošto dolaziš iz pravca Grahova ako odlučiš da divljaš obrati pažnju na zadnju 180 stepeni krivinu, označena je ograničenjem 40, jako je zeznuta i polako. Takodje za nazad, ljudi pazite se, put se jako zajebano završava u Grahovskom polju. Nije označen kraj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jul 1, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako se vidi ko je pazio a ko nije pazio na času :D elem, da odgovorim Put za Grahovo iz Morinja (što Oroku kaže iz Risna, desno; tj nije desno nego levo, i izlgeda kao jedan veliki ružni beli ožiljak na brdu) je završen na deonici Morinj - Ledenice. To je deonica od nekih 15 - 17 kilometara. Ostatak puta ka Grahovu i dalje ka Vilusima se gradi. Zbog toga što je to sada put niske kategorije i nema gužve, ovaj putni pravac će biti i tokom leta u izgradnji (bar tako najavljuju preko radija). Takodje to znači da često možete imati prekide u saobraćaju, što za 2 točka ne bi trebalo da bude ograničenje. Zadnja info sa puta je od aprila. Početak puta iz iz pravca Grahova, je kod Ledenica. To je ona zadnja visoravan pre starog penjanja ka prevoju i prvom mestu odakle se videla Boka, tj prolazak kroz šumarak, pored ruševine stare škole. Novi put naglo "počinje", tj za one koji idu suprotnom trakom, put se završava jednom urnebesnom skakaonicom. Deonica je potpuno nova i idealno projektovan. Krivine su blage i brze, ali nema zaštitne ograde. Veoma često se vidi jedno stado lokalnih ovaca kako se odmara u hladovini oko puta. Pazite, ne divljajte, zimus je već ostavljen danak u vidu jednog lokalnog Fejzera, baš na kraju, na toj skakaonici... Takodje, zadnja krivina je izuzetno opasna i označena je samo jednim znakom ograničenja 40. Sretan put i vidimo se negde na slanoj bari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam putopis,steta za stari put,uzivao sam vozeci se njime uz Risanske strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas i varijantu od Zabljaka, preko Susickog jezera, do Trse. Ali tu imas dobru deonicu off-rouda i makadama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...