Shanjika 2 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to normalno, kada se stavi full otvoren top, na V2 motor, i kad stoji u mestu, i kad se zavrne u blokadu, da li je normalno da ide vatra iz topa? A kad se vozi, nema pucanja, niti vatre. Sve u najboljem redu. Znaci samo kad se zavrne u blokadu, kad je u mestu, vatra ide iz topa, da li je to normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro onda, vec sam pomislio da mi je problem u karbovima, da prelivaju, pa da mi ostatak goriva koji ne sagori lepo, sagori ruzno u topu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blokada ti prekida dovod struje na svjecice, sirovo gorivo dolazi preko cilindara u izduvnu granu.Kada spadnu obrtaji srtuja ponovo krene na svjecicei i dolazi do palenja goriva u izduvnoj grani sto prouzrokuje pojavu vatre na izlazu iz lonca. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Jasno. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...