Hacky 1059 Napisano Jun 27, 2009 Zainteresovan, 590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kocim zadnjom kocnicom, cuje mi se neki zvuk. Sad, taj zvuk moze da varira, ako jace kocim ili nisam duze koristio zadnju, zvuk je jaci, i cuje se kao udarac. Kada slabije kocim, skoro pa da pipnem samo kocnicu, zvuk je slabiji, skoro da se ne cuje, kao da je nesto ,,kliknulo". Proverio sam disk, nije pukao, nije kriv jedino sto je vruc je posle voznje. Zvuk se ne cuje kada pritiskam na suvo, kad nije u pokretu motor. Oterao sam kod majstora, iskontrolisao je sve covek, kaze da je sve ok, znaci nije se opustila kandza ili tako nesto. Ima li neko ideju sta proizvodi taj zvuk? Jedino cega ja mogu da se setim je da se cuje kada plocice ,,legnu" u brazdu u disku (jer sam stavio nove plocice na stari disk), mada me buni sto se to do sad nije culo, jer da jeste, sigurno bi primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan da nije zvuk sa dolaska klina u kocioni cilindar (ne sapu) to jest da tu nema lufta ili oko osovine zadnje viljuske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jun 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj rukom pomaci Kociona kljesta naprijed-nazad da nema lufta u nosacu kljesta ili upori kljesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Jun 27, 2009 Enduraš, 6407 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ubacio limcic koji drzi nategnuto plocice da ne bi lupkale tokom voznje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan moguce da ima lufta u nosacu klesta kocnice ili da je klip na klestima zablokirao ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1059 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam oprao motor, posto sam vozio po kisi bio je sav musav i pun one sitne prasine i blata. Proverio sam plocice i disk nigde nista nije labavo, sve je ucvrsceno, kljesta imaju malo lufta sto je i normalno. Za svaki slucaj sam naprskao cilindar WD-om i danas u voznji se fantomski zvuci ne cuju. Stvarno nista ne kapiram... @aca-pn nisam ja menjao plocice, majstor je tako da sumnjam da je prevideo tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...