steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 29, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako posle svih isprobanih varijanti filtera K&N, obican, imitacija K&N-a od sundjera... najbolje se pokazao njegov fabricki filter bez sundjera! Sad pitanje je gde da nadjem tablu retkog sundjera (sa krupnim mehuricima)! Unapred hvala! Inace ovo mi mnogo znaci jer se motor ponasa neverovatno ide kao poludeo, a ima i lepsi (citaj jaci zvuk) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 30, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja ti to nikako ne preporuchuem... jednostavno zato shto svako ko je stavio na fabrikanera filter je dobio slepljene karike ili sjeban klip... s tim shto mu je shtelovan karb i sve to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 30, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sta fabrika napravi,to je zakon.. Kad uradis jedno,moras sve u kompletu,da ne pisem sad celu pricu iznova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 30, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ma kapiram ja vas, ali bez ikakvog stelovanja on leti, ovaj filter kao da ga gusi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 30, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to jeste tachno imao je ortak onaj malossi e5 ja mislim i zaribao mu je motor za jako kratko vreme tipa mesec-dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Decembar 1, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan A ako stavim onaj filter od redjeg sundjera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 1, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislish malossi red sponge? to nema nikakvog uticaja.... jako se malo primeti ako se uopshte primeti razlika.... najbolje ako hoccesh neki tuning uzmi multivar on mozze da se nadje za neke pare cca 70-80 jura a i neshto jeftinije... taj malossi red sponge koshta 5-15 jura... nishta ne dobiash... a ako vozish bez onog filtera tj sundjera unutra dobiash previshe vazduha=osiromashena smesha= prljavshtina ide u karb... shto nikako nie dobro... skidanje svaki drugi dan izduvavanje... blah blah.... znachi uzmi taj red sponge i samo rokaj... mozzda neshto i dobiesh ja sam ga imao na motoru i nishta ama bash nishta nisam osetio... nikakvo poboljshanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 1, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sinko, ako te više ne greje motor koji imaš (a svakome se to desi pre ili kasnije) moja preporuka ti je ga ništa ne budžiš jer iz iskustva znam da samo može na zlo da izadje, veæ da ga lepo skockaš kako ga je fabrika krstila, i daš na udaju. Naj poštenije rešenje i prema motoru i prema sledeæem ponosnom vlasniku, pa te pare staviš u štek, a u firmi biješ duplu smenu cele zime, i na proleæe eto ti veselja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 2, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sinko' date=' ako te više ne greje motor koji imaš (a svakome se to desi pre ili kasnije) moja preporuka ti je ga ništa ne budžiš jer iz iskustva znam da samo može na zlo da izadje, veæ da ga lepo skockaš kako ga je fabrika krstila, i daš na udaju. Naj poštenije rešenje i prema motoru i prema sledeæem ponosnom vlasniku, pa te pare staviš u štek, a u firmi biješ duplu smenu cele zime, i na proleæe eto ti veselja... [/quote'] Svaka cast prijatelju,lepsi i pametniji savet nisam odavno procitao. =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Sinko' date=' ako te više ne greje motor koji imaš (a svakome se to desi pre ili kasnije) moja preporuka ti je ga ništa ne budžiš jer iz iskustva znam da samo može na zlo da izadje, veæ da ga lepo skockaš kako ga je fabrika krstila, i daš na udaju. Naj poštenije rešenje i prema motoru i prema sledeæem ponosnom vlasniku, pa te pare staviš u štek, a u firmi biješ duplu smenu cele zime, i na proleæe eto ti veselja... [/quote'] Svaka cast prijatelju,lepsi i pametniji savet nisam odavno procitao. =D> Ni ja, na prolece sigurno dolazi neka jaca masina, ali mi zao da prodam skuter, bruka je za grad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...