zx6 r ninja 0 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao..... Kupio sam burazeru prosle godine mali kineski motor,hit toga leta,sada mi je otisao karburator na njemu i nigde ne mogu da ga nadjem.... (to je mali kineski motor za decu do 10 godina) Molim za pomoc ako neko zna gde ili kako to moze da se nabavi ili nesto prepravi da bi se motor vratio u funkciju..... U napred zahvalan..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Претпостављам о каквом се моторићу ради, али да сличицу машине, па ћемо лакше да смислимо неку варијанту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na bubanj potoku imas delove za te male motore. Covek koji ih prodaje ( na starom delu buvljaka) ima sve delove za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ma вероватно је у питању хоризонтална машиница какву има Марко Ђуровић. Можда он због буџења мења и карбуратор, па можда испадне неки дил. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx6 r ninja 0 Napisano Jul 3, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoci,znaci ima na bubanj potoku.... nisam hteo da budzim masinu nego da je sredim da bude u voznom stanju,a rekli su mi da od starog apen 4 odgovara karburator ako se malo prepravi,pa sam to smatrao pod budzenje... jel taj lik subotom ili nedeljom na bubanj potoku? hvala jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Subota ujutru,stari deo buvljaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx6 r ninja 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...