Karadjordje 1478 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mi treba od opreme i alata da ponesem sa sobom, idem na duzi put od preko 1000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 27, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Voziš KTM-a? Treba ti helikopter, snap-onova prikolica s alatom i sveštenik... :D :D Pribor za krpljenje gume, kišni komplet, prvu pomoć i telefonski imenik sa foruma i ....PIČI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan prelistas malo forum obavestis usput i o pravcu , ako je inostranstvo pokupis tel ako neko zna nekih servisa prijatelja itd . set za gume osnovni alat ,pp, telefon sa romingom , sator ako neces u hotele , svecicu brze spojke pvc , traku onu jaku sivu siroku , i po mogucstvu saputnicu samo nemoj neku mrsavu koja nemoze da podigne motor dok menjas gumu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Voziš KTM-a? Treba ti helikopter, snap-onova prikolica s alatom i sveštenik... :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jun 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=27180.0 Evo jedne od tema koje obradjuju tu problematiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prevalio vise od 500 km u cugu sa svojim SM-om, natovaren kao magare. Isao sam u Budvu poslom na mesec dana i mnogo toga mi je trebalo. Sve sam spakovao u jedan ranac i tank torbu. Ovaj teret mi je podigao teziste i nisam mogao celim putem da se otmem nelagodnom osecaju. U povratku sam se ratosiljao tereta, ali je ostala tank torba koja ne dozvoljava da sedis kako treba kada se uvozas po krivinama. Zbog toga sam ti i napisao neki dan da na put poneses sto manje stvari. Predpostavljam da je geometrija na nasa dva motora dosta slicna. Zato ti predlazem da smislis nacin kako da do Atine putujes samo sa jednim malim rancem na ledjima. Onda mogu svi samo da ti zavide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu prvo otici do Soluna pa cu tu zanociti i nastaviti sutradan ka Atini...sto se tice stvarni nosim jedan ranac a torbe idu busom...hvala svima na savetima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze jos jedno glupo pitanje, koliko je recimo pametno onom mrezicom pricvrstiti ranac na suvozacko mesto, da ga ne cimam sve vreme na ledjima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4488 Napisano Jun 29, 2009 Advanced Member, 1986 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pametno je. Na ledjima bi poceo da smeta jako brzo. Kad god idem bilo gde van grada ranac mi je na zadnjem sedistu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...