zverko 0 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim servisom? Kakav je, da li su ljudi ok, ili da posle isteka garancije jurim nešto drugo? Gde Vi ostali koji imate keeway servisirate Vaš motor? dajte što više utisaka, komentara, sugestija, itd... z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan A mene interesuje gde moze i za koliko da se kupi far za Keeway Viva 125? Ovaj je ispravan, radi mu sve ali je malo, da tako kazem, ruzan na oko pa bih da ga zamenim ocuvanijim... Oako neko ima informaciju, hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A mene interesuje gde moze i za koliko da se kupi far za Keeway Viva 125? Ovaj je ispravan, radi mu sve ali je malo, da tako kazem, ruzan na oko pa bih da ga zamenim ocuvanijim... Oako neko ima informaciju, hvala unapred! pa koliko kapiram, sve u ovom servisu... okreni centralu, glavni keeway i sa njima vidi... www.keeway.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 26, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam do sada 2 puta isao na servis kod njih..prvi put je bilo ok,prvi servis i skidanje blokada su naplatili oko 5 i po hiljada...drugi servis gde sam im ukazao na neke nedostatke,nisu uradili,rekli da to ne spada pod garanciju..zamenili ulje (koje sam drzao ispod sedista),navodno rekli da nije bilo uopste,a ja nedelju dana pre toga sipao pun...uglavnom "zamenili" ulje i filter za vazduh (od 300din) i sve mi to naplatili 3000 dindzi..ipak je mnogo 2 soma dinara za ruke,a realno svako je mogao to da odradi.Blizi mi se servis na 5000km i razmisljam da ga sam odradim..yebesh garanciju..iovako nema nis` od nje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko 0 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hm... bzvz iskustvo.. ali, za prvi put, moje je drugačije... Danas sam otišao do njih, čisto da ga pogleda, pošto sam ga skoro uzeo, kaže lik sve u redu, i taman da mi dotegne lanac... Momak je bio skroz korektan, zatego mi lanac, nije kintu tražio, uprkos mom "insistiranju", tako da ne znam... Nadam se da neću imati problema ubuduće... za sad zadovoljan.. ako neko još ima neka istustva neka vikne poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan majstor je jedan od najboljih ... a cene su jbg zvanichne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan drug mi ima keeway superlight 150 i treba da mu malo zategnem lanac,jel' može neko da mi objasni kako se zateže...!!! Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...