nash 488 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan treba mi plasticni zupcanik sto pokrece mesac za apriliu rs 125 2002god, da li neko ima ili zna mozda gde da kupim? da li odgovara mozda od neceg drugog? cena? hitno mi treba da moze motor da se sastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jun 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37665.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam, covek radi samo skutere... jos nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jun 25, 2009 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sastavi motor pa sam pravi mesavinu, bar da mozes da ga vozas dok nenadjes zubcanik.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan ajde slikaj da vidim kako bese izgleda mozda imam ja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan videcu da uslikam sutra, posto motor nije moj nego od jednog drugara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...