SYM 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kao što piše u naslovu, u pitanju je Tajvanski skuter SYM HD 200 2007, 17 KS, vodeno haldjenje, veliki točkovi, givi kofer...nove pireli diablo gume i sbs pločice. Ja sam prvi vlasnik. Sa njim sam proputovao celu srbiju 16 000km Skuter je izuzetan i toplo ga preporučujem svakome. Startan je, brz (130km/h), potrošnja 3-4,5, lezanje vrhunsko (provereno na Ada-huji protiv ktm-ova) , kvalitet je izuzetan a najbolje svedoči garancija od 2 godine BEZ OGRANIŠENJNA u predjemolik jonetrazi....Ja sam prvi vlasnik. Prodajem ga zbog kupovine cbr 600... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Cena je pomeni extra povoljna 1550e (sobzirom da je 2700e nov)...Sloba 064/210-41-43 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 24, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nisam vozio, al sam vozio SYM 125 E-charm, i jako mi se dopalo i kako ide, i kako lezi , karakteristike. . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, E-charm 125 je CF Moto - kinez i sem 16'' točkova nema baš sličnosti sa SYM HD-om, al ajde... izvini za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 25, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Uff, moja greska - zajebunio sam se, drugar cijeg sam E-charma probao je imao i nekog SYM - a, pa sam izmesao . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajde bjaži otale, kuj radi taj i greši Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 827 Napisano Jun 25, 2009 MK Obrenovac, 559 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam takodje SYM HD 200. Oko godinu dana je bio u mom vlasnistvu! Sta da vam kazem sem da je skuter extra,slatko sam se navozao sa njim (presao oko 10500km, isao na sve motorijade, isao za Crnu Goru sa njim), nikad me nije izdao! Lepo ide,udoban,lepo lezi i mali potrosac! Da mi nisu falile pare za veci motor nikad ga ne bi prodao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam takodje SYM HD 200. Oko godinu dana je bio u mom vlasnistvu! Sta da vam kazem sem da je skuter extra,slatko sam se navozao sa njim (presao oko 10500km, isao na sve motorijade, isao za Crnu Goru sa njim), nikad me nije izdao! Lepo ide,udoban,lepo lezi i mali potrosac! Da mi nisu falile pare za veci motor nikad ga ne bi prodao! Hvala na podrsci. Malo ljudi zna koliko je sym dobra marka.Sym je 30 i kusur godina bila hondina fabrika. Obavljala je proizvodnju delova za hondine motorcikle i vrsila sklapanje skutera i manjih motora. Tek od 2003-4 sym posluje sam, ali je kvalitet idalje ostao... Ko god ga je imao ili probao bio je odusevljen. Motor prevazilayi sva ocekivanja. Jedan od dokaza je pobeda sym hd 200 u cannon ball run acros america. U klasi skutera do 250cc... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena.... 1450e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jul 16, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam tebe video pre sat - dva u sarajevskoj? Lep skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan zamena za SUZUKI GSXF 750 2000 God u ekstra stanju , naravno uz doplatu . moj tel je 063/514-066 oa se javi ako si zainteresovan . pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYM 0 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan zamena za SUZUKI GSXF 750 2000 God u ekstra stanju , naravno uz doplatu . moj tel je 063/514-066 oa se javi ako si zainteresovan . pozzzz Drigar uzvini sto ti nisam ranije odgovorio bio sam na moru....pa nisam pratio sta se desava. Pravo da ti kazem zainteresovan sam, ali se situacija tako okrenula da sam nesto puko sa parama. I sad mi je na prvom mestu da yakrpim d.pe . Tako da cu se za ovu sezonu najverovatnije oprostiti od motora.... Cena skutera je pala na dno dna.... i sad je http://1200e. Odma da obavestim motoru je potrebno obaviti servis kais , rolnice i stelovanje... Ali to je sve sitna para..... Cena je fixna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...