BAKLAVA 11 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko moze da mi premota namotaj od alternatora za Suzuki K2 1000??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja cuo, Sale iz Trstenika to dobro radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Sa alternatorom koji je motao Sale iz Trstenika otisao sam do Jordana i nazad. Cena je bila 80 evra i Sale na namotavanje daje dozivotnu garanciju. Skupo jeste, ali, sto se mene tice, pokazalo se dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan meni je sale motao pre godinu dana i nikakvih problema nemam od tad, daje covek i garanciju a kostalo me 90 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Dule iz Smedereva, od 30 - 50 € zavisno od tipa statora. Meni je radio prosle godine na GPZ-tu i nema nikakvih problema, ponasa se isto kao i fabricki. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Dule iz Smedereva, od 30 - 50 € zavisno od tipa statora. Meni je radio prosle godine na GPZ-tu i nema nikakvih problema, ponasa se isto kao i fabricki. Pozdrav imas neki kontakt broj??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan BAKLAVA imas P.P. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...