mccobraada 2 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav clanovima Cobre. Ja bih ukratko rekao nekoliko reci. Na svakom skupu ima podeljena misljenja, nekima se svidja nekima ne. To je stvar izbora. Ako je i doslo do nekih propusta , ljudima netreba zameriti, organizovati skup nije lak posao. Nama licno je bilo super,bili smo i u petak i u subotu. Lepo smo se druzili sa clanovima drugih moto klubova , ko ima priljatelje njemu nikad nije dosadno. Sto se tice , samog vodjenja programa, ko razume oba jezika , mogao je da zakljuci da je prevod bio paralelno odradjen, sto nije nimalo lako, smatram da nasi drugari iz Cobre nisu nikog hteli da vredjaju , a posto imaju jako veliki broj drugara iz susedne zemlje Madjarske trudili su se da i oni budu u toku dogadjaja . VELIKI POZDRAV OD MK ROAD FLYERS iz MUZLJE HVALA MK ROAD FLYERS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 22, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Manje ljudi zna srpski u Temerinu nego kod nas a to je statistika. ??? Bio bih zahvalan, ako bi podelio sa nama gde si nasao te podatke. U vezi skupa: nisam bio pa nemam pravo glasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Jul 22, 2009 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu, meni je bilo ok, lepa lokacija, bazen preko puta (umrli bi od one vrucine da ga nije bilo), dobra i vesela atmosfera, nisam primetio da se favorizuje madjarski jezik, a takodje nisam ni primetio neke znake nacionalizma (naravno uvek se nadje poneki idiot) ali netreba generalizovati stvar, Ben Hur je razvalio svirku, extra su bili, jedino mi je zasmetala ona jebena kisa ali jbg, desava se... vidimo se sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan srpski,madjarski,rumunski,romski,hrvacki i ostali jezici i narodi ovde nebi trebalo da se spominje za to je neki drugi forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chavess 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja lično pričam ađanski jezik. ;D A to je jezik tolerancije, sa svakim pričam na onom jeziku koji mu je maternji, pa makar i sa greškama. Onda pitam ja, kome je lepše, meni, koji ode svugde i ipak nalazi bazene ili... No, u pravu ste, manimo neke lične, međusobne zamerke, rešite to međusobno "mano a mano", i ne zaje.avajte ceo klub, da ne kažem KOLOR i susret, jer onaj gore vidi sve... :-* Važno je da se polako bude i oni koji su se, onako vraški umorili na susretu. Valjda im je trebalo 3 dana spavanja, da su tek sada dali svoje komentare...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pihhh...kakvi ste VI bajkeri ? Prepucavate se preko foruma...zar je vazno ko, kako, kojim jezikom prica? BUDI PRVO COVEK I NARAVNO BAJKER!!! Moje licno iskustvo o skupovima je sledece,ako neko hoce i zeli,moze da se sporazume...Znaci,nepotrebno je bilo kakva poreckanja preko foruma. Meni je u Adi bilo OK. Pohvala za organizatora! Naravno ne osporavam da uvek se nadje neki problem...ali i to se da ispraviti...opet se ponavljam...NIJE NAJVAZNIJE DA SMO MI BAJKERI???? Zato pamet u glavu i pun gas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chavess 0 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgubljeni a pronađeni predmeti: Tražimo poštene vlasnike ovih poštenih predmeta ;D: 1. Još jedan mobilni telefon od ukupno 4 pronađenih još nema svog vlasnika, 2. Par ključeva - verovatno od top-case-a 3. Jedan ključ - verovatno isto od top-case-a 4. Naočare (sa dioptrijom) 5. Svežanj ključeva - verovatno od stana Javite se članu "Drag" na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=pm;sa=send;u=195 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirana. 0 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin, Srednji Banat RS H94° L67° Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav clanovima Cobre. Ja bih ukratko rekao nekoliko reci. Na svakom skupu ima podeljena misljenja, nekima se svidja nekima ne. To je stvar izbora. Ako je i doslo do nekih propusta , ljudima netreba zameriti, organizovati skup nije lak posao. Nama licno je bilo super,bili smo i u petak i u subotu. Lepo smo se druzili sa clanovima drugih moto klubova , ko ima priljatelje njemu nikad nije dosadno. Sto se tice , samog vodjenja programa, ko razume oba jezika , mogao je da zakljuci da je prevod bio paralelno odradjen, sto nije nimalo lako, smatram da nasi drugari iz Cobre nisu nikog hteli da vredjaju , a posto imaju jako veliki broj drugara iz susedne zemlje Madjarske trudili su se da i oni budu u toku dogadjaja . VELIKI POZDRAV OD MK ROAD FLYERS iz MUZLJE Ovo moram da prokomentarisem jer po tebi ispada da ja lazem druze moj !!!! :o neslazem se sa tobom u dve stavke a to su : Ako je i doslo do nekih propusta , ljudima netreba zameriti !!! Treba zameriti jer se nadamo da ce sledece godine zamerku ispraviti i skup namestiti jos boljim nego sto je bio ! A kao drugo rece ti ovako :ko razume oba jezika , mogao je da zakljuci da je prevod bio paralelno odradjen !!!! uh to mi jako bode oci znaci da ja jako lazem i jako necujem dobro , e moj prijatelju da je tako bilo verujem da niko nebi postao ni jedan negativan post jer sto se tice organizacije mogu mnogi klubovi da zavide cobrama ! stvarno bar ja nemogu iz mog ugla zameriti cobrama nista sve je bilo kako treba da bude sem tog prevodioca koi me je toliko iznervirao da sam morao da odem kuci a to nisam zeleo !!! pozdrav za cobre i dogodine samo resite da stvarno neko i prevede sta se desava na skupu da nebi samo blejali (ajde da dam i koi primer a ima ih povise ) kako se neko penje na gajbe slusam dva sata a nerazumem ni rec a razglas toliko odvrnut da nemogu da cujem drugara ,PAINTBALL nemozes da kupis kuglice jer te niko ne razume ste hoces itd ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine nisam mogao da odem na moto skup jer nisam motor. Prosle godine sam bio i bilo je sve extra osim naravno MADJARSKOG.. ZASTO SE NE PRICA SLUZBENI JEZIK???? KOJI SVI RAZUMEJU ??? Samo da napomenen opet skup je extra extra bio, ali kao da sam u tudjoj drzavi a tako blizu. Zbog prirode posla koje sa bavim imao sam priliku da proputujem celu Srbiju. Mogu slobodno da kazem da ljudi iz Novog beceja, Beceja i Ade su najljubazniji u poredjenju sa ostatkom Srbije. Mislim da je mozda jedno od resenja da se sledece godine napravi npr. petak ceo dan program na SRPSKOM sutradan na MADJARSKOM ili obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Do sad nisam hteo, da mesam ovde, jer na zalost ne znam srpski, a drugo, meni nije kritika kad kazu, da previse madarski jezik cuo ili bio vrucina ili bio kisa. Ali za ssnupi moram da odgovaram. MADJARSKOG.. ZASTO SE NE PRICA SLUZBENI JEZIK???? KOJI SVI RAZUMEJU ??? Grad, gde zivi toliko nacija, na pr. Ada 82.9% madar, Senta 80.6% madar i Kanjiza 94% madar, itd...ima jos 5-6, SLUZBENI JEZIK I MADARSKI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Do sad nisam hteo, da mesam ovde, jer na zalost ne znam srpski, a drugo, meni nije kritika kad kazu, da previse madarski jezik cuo ili bio vrucina ili bio kisa. Ali za ssnupi moram da odgovaram. MADJARSKOG.. ZASTO SE NE PRICA SLUZBENI JEZIK???? KOJI SVI RAZUMEJU ??? Grad, gde zivi toliko nacija, na pr. Ada 82.9% madar, Senta 80.6% madar i Kanjiza 94% madar, itd...ima jos 5-6, SLUZBENI JEZIK I MADARSKI. auuu urednici foruma,sto ne reagujete??/ brisete postove gde nemaju blage veze sa politikom ,a ovaj cist politicki ostavljate. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav clanovima Cobre. Ja bih ukratko rekao nekoliko reci. Na svakom skupu ima podeljena misljenja, nekima se svidja nekima ne. To je stvar izbora. Ako je i doslo do nekih propusta , ljudima netreba zameriti, organizovati skup nije lak posao. Nama licno je bilo super,bili smo i u petak i u subotu. Lepo smo se druzili sa clanovima drugih moto klubova , ko ima priljatelje njemu nikad nije dosadno. Sto se tice , samog vodjenja programa, ko razume oba jezika , mogao je da zakljuci da je prevod bio paralelno odradjen, sto nije nimalo lako, smatram da nasi drugari iz Cobre nisu nikog hteli da vredjaju , a posto imaju jako veliki broj drugara iz susedne zemlje Madjarske trudili su se da i oni budu u toku dogadjaja . VELIKI POZDRAV OD MK ROAD FLYERS iz MUZLJE Ovo moram da prokomentarisem jer po tebi ispada da ja lazem druze moj !!!! :o neslazem se sa tobom u dve stavke a to su : Ako je i doslo do nekih propusta , ljudima netreba zameriti !!! Treba zameriti jer se nadamo da ce sledece godine zamerku ispraviti i skup namestiti jos boljim nego sto je bio ! A kao drugo rece ti ovako :ko razume oba jezika , mogao je da zakljuci da je prevod bio paralelno odradjen !!!! uh to mi jako bode oci znaci da ja jako lazem i jako necujem dobro , e moj prijatelju da je tako bilo verujem da niko nebi postao ni jedan negativan post jer sto se tice organizacije mogu mnogi klubovi da zavide cobrama ! stvarno bar ja nemogu iz mog ugla zameriti cobrama nista sve je bilo kako treba da bude sem tog prevodioca koi me je toliko iznervirao da sam morao da odem kuci a to nisam zeleo !!! pozdrav za cobre i dogodine samo resite da stvarno neko i prevede sta se desava na skupu da nebi samo blejali (ajde da dam i koi primer a ima ih povise ) kako se neko penje na gajbe slusam dva sata a nerazumem ni rec a razglas toliko odvrnut da nemogu da cujem drugara ,PAINTBALL nemozes da kupis kuglice jer te niko ne razume ste hoces itd ...... Evo cisto da resimo ovu stvar.. Nebi nikog da vredjam, a narocito da se svadjam.. Ja uopste nisam hteo naglasiti to da lazes,i uopste ne mislim to, i izvini u svakom slucaju ako sam te uvredio..nije mi bila namera. svako ima svoje mislenje o skupu i to je sasvim OK. Da zamerke...to je sasvim ok i svaki savet i zamerka je dobro dosla kao sto si rekao da bi mogli ispraviti svoje greske...a sto se tice komentatora,prevodioca ili sta vec....jeste covek se malo olesio..ali sta da se radi..ali ipak skup voditi paralelno na dva jezika nije lako uopste,a pogotovu ako je covek malo popio (a to nije pogreska organizatora, vec ljudska greska)i.. i to je sasvim ok da ce to morati da sprece na sledecem susretu...a za PAINTBALL stvarno neznam ali ja sam se obratio ljudima na srpskom i sve je bilo ok..al eto potrefi se bas i takva situacija.. I jos samo da naglasim..Da uvazavam sve primedbe,ali one nebi trebale da se baziraju na vredjanju vec na "drugarskoj kritici"..jos jednom naglasavam da je svaka primedba dobro dosla ali da se ne bi trebali upustati u vredjanje jer nece doprineti kvalitetu skupova vec samo moze izazvati svadju, sto ja mislim da niko ne zeli.Puno pozdrava i nadam se da ubuduce nece vise biti ovakvih nesporazuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan a pogotovu ako je covek malo popio (a to nije pogreska organizatora, vec ljudska greska)i..Smeško i to je sasvim ok da ce to morati da sprece na sledecem susretu. Procitaj ovo jos jednom i razmisli malo...... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Braćo ovaj forum je stvoren da se međusobno upoznamo ,pomažemo,družimo da dajem pozitivna i negativna zapažanja na događajima koji su u moto svetu skupovi, trke ,žurke,druženja ,putovanja i ostalo .Ovde je to preraslo u nešto drugo što ne liči na ponašanje koji dolikuje ovakve zajednice ,sve to ,da se rešiti uz piće,zato predlažem da svi akteri u ovoj preprici izbrišeu svoj post koji ne dolikuje ovom forumu svi znamo svoje stavove ali to na nekom drugom mestu.Ja kao jedan od glavnih aktera ove prepirke se izvinjavam se od ljudi koji nisu dotični u ovoj priči a čitali prepucavanja.Svako ima svoju istinu za koji će da se bori,al o tome na drugom mestu. I za kraj lepo je vreme iskoristimo u vožnji ,živeli svi vi meni jednu tausendku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Braćo ovaj forum je stvoren da se međusobno upoznamo ,pomažemo,družimo da dajem pozitivna i negativna zapažanja na događajima koji su u moto svetu skupovi, trke ,žurke,druženja ,putovanja i ostalo .Ovde je to preraslo u nešto drugo što ne liči na ponašanje koji dolikuje ovakve zajednice ,sve to ,da se rešiti uz piće,zato predlažem da svi akteri u ovoj preprici izbrišeu svoj post koji ne dolikuje ovom forumu svi znamo svoje stavove ali to na nekom drugom mestu.Ja kao jedan od glavnih aktera ove prepirke se izvinjavam se od ljudi koji nisu dotični u ovoj priči a čitali prepucavanja.Svako ima svoju istinu za koji će da se bori,al o tome na drugom mestu. I za kraj lepo je vreme iskoristimo u vožnji ,živeli svi vi meni jednu tausendku. Svaka cast..... ...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chavess 0 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dosadašnje zamerke su zabeležene debelim slovima. Molim sve vas da napravimo korak napred, i da pređemo na neka druga negativna i pozitivna zapažanja..... .....jedino nas to vodi dalje, ka lepšoj budućnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan [qali (ajde da dam i koi primer a ima ih povise ) kako se neko penje na gajbe slusam dva sata a nerazumem ni rec a razglas toliko odvrnut da nemogu da cujem drugara ,PAINTBALL nemozes da kupis kuglice jer te niko ne razume ste hoces itd ......reče pirana smejao bih se i ja njegovim provalama a blejim ko tele!! (mislim na voditelja programa) da napomenem da sam došao sa 10 drugova i 3 drugarice koji znaju madjarski i sa 2 porodice iz bunjevačkih krajeva koji ko ja veze nemaju pa se samo gledamo dok drugi shvataju o čemu se radi !!dobro je neko spomenuo u ovoj raspravi da su organizatori tu u kratkom spoju!! napravite boljitak u organizaciji(verujem da je teško organizovati jedan takav susret) ali na greškama se uči!!! možda nisam u pravu ali to je moje mišljenje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan Braćo ovaj forum je stvoren da se međusobno upoznamo ,pomažemo,družimo da dajem pozitivna i negativna zapažanja na događajima koji su u moto svetu skupovi, trke ,žurke,druženja ,putovanja i ostalo .Ovde je to preraslo u nešto drugo što ne liči na ponašanje koji dolikuje ovakve zajednice ,sve to ,da se rešiti uz piće,zato predlažem da svi akteri u ovoj preprici izbrišeu svoj post koji ne dolikuje ovom forumu svi znamo svoje stavove ali to na nekom drugom mestu.Ja kao jedan od glavnih aktera ove prepirke se izvinjavam se od ljudi koji nisu dotični u ovoj priči a čitali prepucavanja.Svako ima svoju istinu za koji će da se bori,al o tome na drugom mestu. I za kraj lepo je vreme iskoristimo u vožnji ,živeli svi vi meni jednu tausendku. Imaš pravo Arpade! Nek svi izbriše svoje komente (ja ću početi) i idemo dalje. Sledeće godine biće bolje,lepše itd! To obećavam!!!!!!!!!!!!! Vidimo se negde na skupu za vikend ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. Nisam imao nameru. Samo sam hteo da skrenem paznju. Ali sad cemo ovako: 1.Ovo mi je poslednji post na ovu temu 2.Ponos i patriotizam mi vise nedozvoljavaju da idem na ni jedan moto skup gde cu da se osetim kao stranac. 3.Pozdrav za sve bajkere i one koji ne razumeju SRPSKI elbúcsúzik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. Nisam imao nameru. Samo sam hteo da skrenem paznju. Ali sad cemo ovako: 1.Ovo mi je poslednji post na ovu temu 2.Ponos i patriotizam mi vise nedozvoljavaju da idem na ni jedan moto skup gde cu da se osetim kao stranac. 3.Pozdrav za sve bajkere i one koji ne razumeju SRPSKI elbúcsúzik. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan S lizanjem guze i precutkivanjem se zapocinje nesto PUNO gore od ljudske RASPRAVE,samo bez VREDANJA.A najgore je ono NEMOJTE VISE DOC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 29, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan MALO SLIKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Gle Miki ima našu prišivku a ja vašu nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...