Stojke 1 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Koja svecica ide za Suzuki TS 125x? Znaci radi se o Suzukiju iz 1990 god. ima vodeno hladjenje, 2-taktni je, 1 ciindar, 16 kw i 22 ks. Enduro motor... Za svaku pomoc, unapred HVALA. PozzZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 23, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ma rokni obicnu bosninu ako nemas sta drugo, nece stetiti... ;D ;D Inace ja koristim NGK, ne znam model, mislim da je 9(toplotna vrednost).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1173 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za NGK svaki prodavac ima katalog samo odes i sa saobracajnom kupis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi, snasao sam se, tj nasao sam katalog i video.... a svecica koja ide je BR8ES..... E samo jos ovo... GDE IMA DA SE KUPE DELOVI npr. RETROVIZORI, SAJLA KVACILA, OBRTOMER, AKOMULATOR ? TO MI FALI DA MOTOR DOVEDEM U TOP STANJE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Sajla moze lako da ti se napravi na osnovu stare,retrovizore naruci iz louis-a,akumulator u bilo kojoj prodavnici delova,a obrtomer ces malo teze naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...