chile 0 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan molim sve koji znaju da mi kazu nesto vise o Yamahi tdr125 oko potrosnje , izdrzljivosti jer kupujem za sina da se polako uvoza samnom sledece godine .Inace ja vozim tdm 850 i svidja mi se motor jer lepo odmara stare kosti mekan udoban kao i svi enduro.... pozdrav od chilagera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Decembar 2, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ti je Zverka zakon i glavni urednik za maltretiranje klase 125, pa nebi bilo loše da je upitneš o Yamahici! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 3, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan molim sve koji znaju da mi kazu nesto vise o Yamahi tdr125 oko potrosnje ' date=' izdrzljivosti jer kupujem za sina da se polako uvoza samnom sledece godine .Inace ja vozim tdm 850 i svidja mi se motor jer lepo odmara stare kosti mekan udoban kao i svi enduro....pozdrav od chilagera[/quote'] Imao sam priliku neko wreme da wozim jednu .. jako lep motor .. male potroshnje.. oko 4 litre po gradu .. jako wozljiw .. lagan .. manipulatiwan .. kad sednesh deluje prilichno impozantno za 125 cc.. onako ima ga shto bi se reklo ..udoban izuzetno .. prawi mali tdm Odlichan prewoz za grad i krace izlete .. A jel polowan ili now ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan TDR125 ima dve verzije, jedna se proizvodi u Japanu a druga u Itali (Belgardi). Japanski je OK, a Italijanski nije ni za ku..c . Ta dva motora se i opticki dosta razlikuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam tdr-a 125 jos ranije. Solidno ide za 2t 125-icu, ne ponasa se bas najbolje u krivine, nisam bas siguran da je tacan podatak da trosi 4l na 100km pa jos po gradu :shock: . Mislim da je mnogo bolja varijanta Honda Varadero 125! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Decembar 4, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan pa mogli ste imene da pitate motor je extra,trosi oko 6-8 po gradu,zavisi dal se izivljavas,u krivinama nije bas extra-uverio sem se pre par meseci brzina oko 140 km/h 6 brzina isao sam sa njim na kraca putovanja i bas ide dobro ja ti preporucujem da mu uzmes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga probao belgardu na kratko po gradu, i imao sam utisak da æu se svakog momenta prevrnuti na nos kad koèim. U krivinama mi je èudan, isto kao i TDM, deluje ko da æe svaki èas da isklizne prednji toèak. Dosta se sedi na rezervoaru, Ali se zato zaleæe kao lud. Pre bi rekao da ima smanjeni položaj kao ktm-950, više nego tdm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pre bi rekao da ima smanjeni položaj kao ktm-950' date=' više nego tdm.[/quote'] Da, da, da, svi znamo kako je na KTM950... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa mogli ste imene da pitate motor je extra,trosi oko 6-8 po gradu,zavisi dal se izivljavas,u krivinama nije bas extra-uverio sem se pre par meseci brzina oko 140 km/h 6 brzina isao sam sa njim na kraca putovanja i bas ide dobro ja ti preporucujem da mu uzmes jel to sa skinutim limitatorom-ogranicenjem ili cime li vec (ono sa 15 na 30 konja) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...