Jump to content

Moto Zajednica

koji aparat do 250e (canon prevashodno)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Prvo reci za sta ti treba aparat  ;)? Da li neki "za svaki dan" ( kompakt ),neki malo napredniji - ako si pocetnik,a planiras da se bavis ozbiljnije fotografijom ( prosumer ),ili profesionalni ( DSLR,naravno polovan u toj ceni )?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova
  • Motocikl: k25

Prvo reci za sta ti treba aparat  ;)? Da li neki "za svaki dan" ( kompakt ),neki malo napredniji - ako si pocetnik,a planiras da se bavis ozbiljnije fotografijom ( prosumer ),ili profesionalni ( DSLR,naravno polovan u toj ceni )?

Za svaki dan,naravno nov.Jel ok Canon sx 100?

Predlozi nesto?

• Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Ja bih ti kao zakleti Nikondzija  ;D predlozio Nikon Coolpix S710,ili mozda P50 kao jeftiniju (ali ni malo losiju varijantu).A ako bas mora Canon,onda bolje Ixus 870...

• Drug član, 2318 postova

Za svaki dan,naravno nov.Jel ok Canon sx 100?

Predlozi nesto?

Ja imam sx 100. Meni je ok, tj za moje potrebe. ko god kaze da 10x opticki zum ne znaci ne zna o cemu price. Stabilizacija slike je odlicna..

U ovom slucaju mora Canon. Kod ovih malih je jedno svetlosnu godinu ispred Nikona

Ako ti tako kazes  ;)...

nikon d3x je pravi izbor za pocetnika ;) ;D

A posto mora Canon,onda bi to bio EOS 1D Mark III  ;D.

• Skuteras, 3707 postova
  • Motocikl: T-Max 500

A posto mora Canon,onda bi to bio EOS 1D Mark III  ;D.

Stvarno je kompaktan i za svaki dan, isto kao D3. Salu na stranu. Ja imam Nikon i zadovoljan sam, ali od aparata za svakodnevnu upotrebu Nikon nema ni jedan model koji moze da parira nekom od Canona u tom cenovnom rangu

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

D3x je studijski komad. Bolje D3 bez x ;)

pa da,ja hteo prvo da predlozim digitalnog hasela ili mimiju pa reko da ne preteram :) ipak su malo skuplji...

ja sam zakleti zatucani nikondzija ali od kompakta bih isto preporucio canon....od powershot A550 koji ja imam,pa A560,A570 i kako vec idu modeli na gore svi su dobri i daju sjajne razultate......moja glas Canon powershot serija

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja