M a R k o 411 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam neko iskustvo,svaka pomoc dobro dosla.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo reci za sta ti treba aparat ? Da li neki "za svaki dan" ( kompakt ),neki malo napredniji - ako si pocetnik,a planiras da se bavis ozbiljnije fotografijom ( prosumer ),ili profesionalni ( DSLR,naravno polovan u toj ceni )? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo reci za sta ti treba aparat ? Da li neki "za svaki dan" ( kompakt ),neki malo napredniji - ako si pocetnik,a planiras da se bavis ozbiljnije fotografijom ( prosumer ),ili profesionalni ( DSLR,naravno polovan u toj ceni )? Za svaki dan,naravno nov.Jel ok Canon sx 100? Predlozi nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Jun 21, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ixus 860 IS Pretrazi malo teme po forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ixus 860 IS Pretrazi malo teme po forumu Bas tako, IXUS 860 je best buy... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti kao zakleti Nikondzija ;D predlozio Nikon Coolpix S710,ili mozda P50 kao jeftiniju (ali ni malo losiju varijantu).A ako bas mora Canon,onda bolje Ixus 870... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Jun 22, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan U ovom slucaju mora Canon. Kod ovih malih je jedno svetlosnu godinu ispred Nikona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan nikon d3x je pravi izbor za pocetnika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Jun 23, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan D3x je studijski komad. Bolje D3 bez x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Prvo reci za sta ti treba aparat ? Da li neki "za svaki dan" ( kompakt ),neki malo napredniji - ako si pocetnik,a planiras da se bavis ozbiljnije fotografijom ( prosumer ),ili profesionalni ( DSLR,naravno polovan u toj ceni )? Za svaki dan,naravno nov.Jel ok Canon sx 100? Predlozi nesto? Ja imam sx 100. Meni je ok, tj za moje potrebe. ko god kaze da 10x opticki zum ne znaci ne zna o cemu price. Stabilizacija slike je odlicna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan U ovom slucaju mora Canon. Kod ovih malih je jedno svetlosnu godinu ispred Nikona Ako ti tako kazes ... nikon d3x je pravi izbor za pocetnika ;D A posto mora Canon,onda bi to bio EOS 1D Mark III ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Canon PowerShot SX 110IS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Jun 23, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A posto mora Canon,onda bi to bio EOS 1D Mark III ;D. Stvarno je kompaktan i za svaki dan, isto kao D3. Salu na stranu. Ja imam Nikon i zadovoljan sam, ali od aparata za svakodnevnu upotrebu Nikon nema ni jedan model koji moze da parira nekom od Canona u tom cenovnom rangu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan D3x je studijski komad. Bolje D3 bez x pa da,ja hteo prvo da predlozim digitalnog hasela ili mimiju pa reko da ne preteram ipak su malo skuplji... ja sam zakleti zatucani nikondzija ali od kompakta bih isto preporucio canon....od powershot A550 koji ja imam,pa A560,A570 i kako vec idu modeli na gore svi su dobri i daju sjajne razultate......moja glas Canon powershot serija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...